Isten és az EU
  • Fony
    K. Matefi!

Matefi:
    „….Ugyan nem tudom, hogy mit jelent pontosan szerinted a "beillesztgető" jelzö, …”

Dehogynem tudja, Matefi.
    De még milyen jól tudja! Hadd telljen a hócipő.

Felhívom a kedves figyelmét, kedves Klaus, hogy elfelejtett válaszolni a kérdésekre.

Ezért hogy valami igazsága Prof.-nak is legyen:

Matefi:
    „….de annyi biztos, hogy valamilyen oknál fogva kevesen értik meg, fogják fel az általam indított témák jelentöségét. ….”

Arra még nem gondolt, Kedves Matefi, hogy a hiba az Ön készülékében van?

Matefi:
    Persze jó munkához idö kell!

A rosszhoz pedig még több, mert azt ki is kell javítani. A bölcs ember azt teszi, az ostoba pedig ragaszkodik az ostobaságaihoz.

Matefi:
    „….Fony csak egy egyszerü zavaró tényezö topikjaimban, ….”

Úgy, mint a többi fórumozó. Úgy hogy kedves Klaus, tisztelje meg ezt a fórumot azzal, hogy fogva a „gyöngyszemeit”, hazahúz velük némethonba.

Ha ott a sátánizmust beveszik, hát az Ő bajuk.

Az, hogy erre itt nem voltak vevők, az a fórumozókat dicséri, Akiket Ön volt szíves már bunkónak, disznóknak, véleményeiket bolondságoknak, ostobaságoknak nevezni.

Ha ez a fórum helyet ad a sátánizmusnak, a fórumozókban is megmarad – ahogyan már fel is vetődött - a nagy kérdőjel.

Vagy pedog követik a többi fórum példáját, ahonnan páros lábbal rúgták ki a sátánista agyszüleményeivel együtt.

sz4bolcs jól érzett rá, mint minden egészséges szellemmel – lélekkel rendelkező ember, hogy milyen szellemiséget szolgál, és milyen ihletésűek Ön és az Ön agyszüleményei.

Ha én nem lennék itt, ez a fórum akkor is kivetné magából az ilyen szemétséget, amit Őn próbál eladni jó pénzért.

Júdás 30 ezüstért árulta el Jézust.

Ön mennyire taksálja a tanulmánya értékét?

Mit is mondott az Index Fórumon, Klaus?

http://torzsasztal.hu/Article/showArticle?na_start=30&na_step=30&t=9118947&na_order=

Klaus Matefi Index Fórum

Tisztelt Human Positive !

Nem szándékszom a tanulmányt könyvként kiadni .

Célom nem a tanulmány kiadása, hanem tartalmát tekintve a világon egyedülálló mü

tulajdon és szerzöi jogának eladása magánszemélynek vagy szervezetnek (lehet az

újság, kiadó, vallási szervezet, rend, stb.) akik örömmel rendelkeznének ezzel a

tanulmánnyal és a késöbbi felhasználásáról önállóan dönthetnének.(Természetesen

nem kritérium, hogy magyar legyen ez a szervezet.)

Viszont ha egy meghatározott idön belül nincs vásárlási érdeklödés a könyv iránt ,

akkor fórumokon közkinccsé szeretném tenni . A könyvkiadás sok esetben egy könyvíró

számára deficittel zárúl ( forgalom utáni részesedés miatt ! ) , mivel ez a téma igen

elvont , nem számíthatok nagy tömegek érdeklödésére . Ezt nem kockáztatom meg !

IDOHIDEPITO

Mekkora összegre gondoltál?
    Jöhet Euroban is...

Ne kímélj!

Klaus Matefi

Ez nem fórumtéma .

Dehogynem, kedves Klaus.

Mindenkit érdekel, milyen indítékokból is fejti ki itt (is) nemkívánatos tevékenységét.

Matefi:
    …kellö ismeretek teljes hiányában.

Mindez azért szükséges, hogy kellő ismeretek birtokában tudjunk véleményt mondani és állást foglalni, az Ön személyével és „munkásságával kapcsolatban.

Az asztrológia is hitre épül.

Tehát:

Miért is higgyenek az emberek Jézus Krisztus helyett Önben, ill. az Ön által propagált sátánista tanulmányban?
    Eddig mindig megkerülte ezt a kérdést.

Matefi:
    ….Nem hiába, a hit mindenre képes...

Tisztelt Klaus!

Ideje, hogy komolyan vegye a dolgot. Ez nem játék. Emberek lelkével játszik, az emberek lelke pedig Istent illeti.

Figyelmeztetést is kapott eleget, vegye elő a józanabbik eszét, keressen fel egy lelkészt, és kérje Annak a segítségét, Akitől eltévelyedett.

Jézus mondta:
    Jn. 6,36
    „….De megmondtam nektek: láttatok ugyan engem, és mégsem hisztek.
    Jn. 6,37
    Akit nekem ad az Atya, az mind énhozzám jön, és aki énhozzám jön, azt én nem küldöm el; ….”

Menjen Jézushoz, Klaus.

Fony