Isten és az EU
-
Fony #169 K. Matefi!
Matefi:
„….Ugyan nem tudom, hogy mit jelent pontosan szerinted a "beillesztgető" jelzö, …”
Dehogynem tudja, Matefi.
De még milyen jól tudja! Hadd telljen a hócipő.
Felhívom a kedves figyelmét, kedves Klaus, hogy elfelejtett válaszolni a kérdésekre.
Ezért hogy valami igazsága Prof.-nak is legyen:
Matefi:
„….de annyi biztos, hogy valamilyen oknál fogva kevesen értik meg, fogják fel az általam indított témák jelentöségét. ….”
Arra még nem gondolt, Kedves Matefi, hogy a hiba az Ön készülékében van?
Matefi:
Persze jó munkához idö kell!
A rosszhoz pedig még több, mert azt ki is kell javítani. A bölcs ember azt teszi, az ostoba pedig ragaszkodik az ostobaságaihoz.
Matefi:
„….Fony csak egy egyszerü zavaró tényezö topikjaimban, ….”
Úgy, mint a többi fórumozó. Úgy hogy kedves Klaus, tisztelje meg ezt a fórumot azzal, hogy fogva a „gyöngyszemeit”, hazahúz velük némethonba.
Ha ott a sátánizmust beveszik, hát az Ő bajuk.
Az, hogy erre itt nem voltak vevők, az a fórumozókat dicséri, Akiket Ön volt szíves már bunkónak, disznóknak, véleményeiket bolondságoknak, ostobaságoknak nevezni.
Ha ez a fórum helyet ad a sátánizmusnak, a fórumozókban is megmarad – ahogyan már fel is vetődött - a nagy kérdőjel.
Vagy pedog követik a többi fórum példáját, ahonnan páros lábbal rúgták ki a sátánista agyszüleményeivel együtt.
sz4bolcs jól érzett rá, mint minden egészséges szellemmel – lélekkel rendelkező ember, hogy milyen szellemiséget szolgál, és milyen ihletésűek Ön és az Ön agyszüleményei.
Ha én nem lennék itt, ez a fórum akkor is kivetné magából az ilyen szemétséget, amit Őn próbál eladni jó pénzért.
Júdás 30 ezüstért árulta el Jézust.
Ön mennyire taksálja a tanulmánya értékét?
Mit is mondott az Index Fórumon, Klaus?
http://torzsasztal.hu/Article/showArticle?na_start=30&na_step=30&t=9118947&na_order=
Klaus Matefi Index Fórum
Tisztelt Human Positive !
Nem szándékszom a tanulmányt könyvként kiadni .
Célom nem a tanulmány kiadása, hanem tartalmát tekintve a világon egyedülálló mü
tulajdon és szerzöi jogának eladása magánszemélynek vagy szervezetnek (lehet az
újság, kiadó, vallási szervezet, rend, stb.) akik örömmel rendelkeznének ezzel a
tanulmánnyal és a késöbbi felhasználásáról önállóan dönthetnének.(Természetesen
nem kritérium, hogy magyar legyen ez a szervezet.)
Viszont ha egy meghatározott idön belül nincs vásárlási érdeklödés a könyv iránt ,
akkor fórumokon közkinccsé szeretném tenni . A könyvkiadás sok esetben egy könyvíró
számára deficittel zárúl ( forgalom utáni részesedés miatt ! ) , mivel ez a téma igen
elvont , nem számíthatok nagy tömegek érdeklödésére . Ezt nem kockáztatom meg !
IDOHIDEPITO
Mekkora összegre gondoltál?
Jöhet Euroban is...
Ne kímélj!
Klaus Matefi
Ez nem fórumtéma .
…kellö ismeretek teljes hiányában.
Mindez azért szükséges, hogy kellő ismeretek birtokában tudjunk véleményt mondani és állást foglalni, az Ön személyével és „munkásságával kapcsolatban.
Az asztrológia is hitre épül.
Tehát:
Miért is higgyenek az emberek Jézus Krisztus helyett Önben, ill. az Ön által propagált sátánista tanulmányban?
Eddig mindig megkerülte ezt a kérdést.
Matefi:
….Nem hiába, a hit mindenre képes...
Tisztelt Klaus!
Ideje, hogy komolyan vegye a dolgot. Ez nem játék. Emberek lelkével játszik, az emberek lelke pedig Istent illeti.
Figyelmeztetést is kapott eleget, vegye elő a józanabbik eszét, keressen fel egy lelkészt, és kérje Annak a segítségét, Akitől eltévelyedett.
Jézus mondta:
Jn. 6,36
„….De megmondtam nektek: láttatok ugyan engem, és mégsem hisztek.
Jn. 6,37
Akit nekem ad az Atya, az mind énhozzám jön, és aki énhozzám jön, azt én nem küldöm el; ….”
Menjen Jézushoz, Klaus.
Fony