• GulaSoft
    #80
    Hát eq2-ben a craft nagyon unalmas. Mikor le akarsz gyártani 20 zsákot, akkor ahhoz először kell csinálni 40 vizet, 20 olajat, 20 cserzőanyagot, 40 hőnövelőt (eddig istenes mert ezek 4-esével készülnek) de már igy is ez 30 adag, és akkor idul csak az anyagok feldolgozása 40 bőr 20 vastag bőr 20 szíj, 20 fémrúd 20 fémcsat és ezek után össze is lehet varni a 20 zsákot ez 140+30 azaz 170 rutinnyomkodás. Mit csodáloznak azon, hogy ha lehet akkor megcsinálják billentyűmakróval.
    És ez csak 20 zsák volt, és mondanom sem kell az alapanyaggyártásnál 3+ szintel magasabb karik már szinte semmit nem kapnak a craftxp-re a 140 adag alapanyagért, max a 20 zsákért a végén.
    Ja és ezt a 20 zsákot simán szétszórod a guild tagok között, mert 6 zsák van egy embernél, és a wow-al ellentétben ahol az induló karinak van két akkora zsákja, hogy fel sem bírná emelni, itt kapsz egy 4-es szütyőt meg 5 helyet oszt ágyesz bugyesz, szedd össze magadnak a nagyobb zsákot, meg dolgozz meg érte. (Ami szerintem sokkal jobb mint a wow-ban nesze bmeg itt van két hatalmas zsák koncepció)
    Nagyon sokan ezért nem is kraftolnak, de pénzt akkor sem adnák rare cuccokért, mert a sidhe guild mióta átalakult nem az xp hajhászásból áll. Mindenki kényelmesen csinál amit akar és senkit nem néznek le azért, mert nincsen übertáp cucca.
    Összefoglalva, felőlem felkophat az álla a kínai farmereknek, csak a baj az, hogy van egy jópár főleg amerikai gazdaggyerek aki megengedheti magának hogy fizessen még sok dollárt az übertáp cuccért.