Az egyetlen MMORPG amibe hajlandó leszek talán beruházni, az a D&D Online, posztnukleárisistencsászárul jónak ígérkezik, jókat is írnak róla, nem lesz PvP (yay!)(nagyon is csapatorientált és PvM központú gém lesz, ami jó, legalábbis nekem, ha player ellen akarok gamelni, olyan játékkal játszok, ahol puszta szintkülönbség, vagy jó cucc nem juttat előnyhöz, sokkal fontosabb a játékos tudása, PL.: UT2004) legalábbis alapból, meg rengeteg királyság, etc. Farmolás, heh, nem is tudom, semlegesen hat rám ez az ezeréve kitárgyalt hír, de ami idegesít, az, hogy olyanokkal is kicsesznek, akikkel nem kéne, heh. Dehát ez manapság (sajnos) "természetes", az online gamekben mások kárára cheatelőket (meg a "másokonélőket" meg nyilvánosan le kéne mészárolni, vagy, egy nem ennyira drasztikus megoldásként, bedobni őket 1on1 be egy cheater ellen, a másik kategóriát meg dolgoztatni egy kicsit. Nálunk itt középsuliban, az igazgatónő rantolt, hogy (asszem dohányzásról volt szó), hogy ő nem fizet büntetést, ha valakit elkapnak (ez logikus, hülye is lenne), de, azértnem, mert neki az borzasztóan sok pénz (a férje megy OGY képviselő), én erre csak annyit tudok mondani: anyád hogyvan? Szép új világ... Mindent magadért, a többieket pedig magasról le**arni. Lehetne még boncolgatni a témát, de az már bőven offtopic lenne (ez is az volt, 80% :D).