A webfejlesztés netovábbja. :)
  • tibor16
    Ez lenne az oldal:
    Tilos az A
    Kipróbáltam, egy mentésnél letölti a CSS-t is, ezért külön, elővigyázatosságból is, meg nem akarom teleírni a fórumot, nem linkelem be. Úgyhogy, megkérlek benneteket, legyetek olyan jók, mentsétek ki.
    A mostani állapot a főoldalon, nem mutatja ezt a problémát, mert úgy döntöttem, változtatási szándékommal ellentétben, ez adja a lap egyediségét. Mármint, hogy grafikus táblákban gondolkozom a főoldalon.
    Tudom, a keresők - nos, azt találtam ki, hogy rejtett rétegben szerepelni fognak a szövegek, így - ha jól gondolom, a keresők tudják indexelni az oldal tartalmát... - remélem nem tévedek.
    A probléma, amit felvetettem, valószínű egy profi informatikusnak nem jelentenek gondot, de én állandóan küzdök vele. Mert szeretném, - grafikus gondolkozású lévén, ha minden ott jelenne meg, pixel pontosan, ahova tervezem, és lehetőleg a két, környezetünkben legelterjedtebbnek vélt keresőben - a Firefoxban és a IE-ben.
    A megoldásnak azt találtam ki, hogy CSS stílusban veszem fel a .h4-3-2 tag-okat, de szerintem ez nem ugyanaz, mint amikor az alap stílus heading-et használom, mondjuk az alap stílus lapon megadva. Valahányszor a <p></p> kód közé kerül vmi- a Firefox kb. másfélszer akkora helyet ugrik, mint az IE. Így képtelenség egy képaláírást egy folyamatos szövegbe berakni a kép alá. Ezért absolut rétegeket használok az utóbbi időben a legtöbb dologra. Csak ha hosszú a szöveg és bele kellene raknom ezt-azt, meg vagyok lőve, mert egy kiemelés és máshova kerül minden a két kereső típusban.
    Előre is köszönöm a segítséget, és elnézést, hogy kissé hosszúra sikeredett...