Taktikai körökre osztott, Jagged Alliancehoz és a Fallouthoz hasonlító játék. Zsoldosokat bérelünk fel és megakadályozunk egy kis trópusi országban kitröni készülő civil háborút.
  • Kotomicuki
    #47
    NM, remélem, hogy sikerrel jársz az elindításában.
    Ha az ablakos megoldás sem működik, akkor csak egy régebbi vidkari, vagy teljes (használt) rendszer beszerzése oldja meg a problémát - persze, előtte még meghajtóprogramokat is érdemes csereberélni, hátha az egyik régebbiben még benne van az, amit igényelne a játék. (Nálam ilyet a MTW játszott el a GTO-mmal - DX 8.0 v. 7.0 volna a játék igénye, amit meg már az XP nem szeret...)

    Hasonló okokból nem szabad kidobni a DX 9.0c-s vidkarikat, mert ilyen esetekben nagyon jól jönnek -> a "régi" játékok még azt DX-t használják zömében (a régi meghajtó-progival meg a DX 8.0-as és - remélhetőleg - DX 7.0-s játékok is mennek - XP, vagy W98(ME) alatt), így olyan karin futnak hibátlanul, az esetek többségében. (A DX 11 9.0c kompatibilitásában nem hiszek, mert az plusz-munka volna a driver-íróktól - mármint a jól és hatékonyan működő variáns (, mert úgy akkor a T. felhasználó a monitoron nem látná a különbséget a régi, 4-5 éves és az "új" között...) - , amit az utóbbi években nagyon nem "szeretnek" megcsinálni...)