Globális ElmeZavar (kis novellák, egyéb saját szerzemények kicsiny könyvtára)
  • PoWeReDbyChAoS
    #1
    Kérem ne vegyen senki se komolyan! Ha némi nemű problémájuk van, akkor basszák meg!



    A betegség:

    Remeg a kezed? Rángatózik a szemhéjad? Néha a főnököd miatt vered a blökit, vagy elvont esetekben magadat bántalmazod? Hirtelen nagy haragot, dühöt érzel a legközelebbi radiátor iránt? Legszívesebben kibeleznéd a hörcsögöd, vagy lefejelnéd a tengerimalacod?
    -Ha ezen felsorolt kérdésekből minimum kettőben felismeri önmagát, akkor ön beteg!
    Sajnálattal közlöm, ez a betegség nem gyógyítható.

    -Kérem a további részt CSAK a betegek olvassák!
    Ennek a betegségnek több fázisa van, önnek teljes mértékben tisztában kell lennie a saját betegségének fázisával, hogy a betegsége ne essen át egy „durvább” fázisba.
    Hogy mindenki tisztán lássa, hogy melyik fázisba tartozik ezért készítettem egy történetet, amit több betegségi fázisból fogunk most szemlélünk.:

    -Normál egészséges ember: Este csendben fekszik az ágyon és a holnapi napját tervezgeti, mikor halk csengetést hall. Lelke megtelik élettel és vigyorogva felugrik az ágyból és mosolyogva ajtót nyit a vendégnek.

    -1. Fázisban lévő beteg: Este rádiót hallgatva azon gondolkozik, hogy másnap piros vagy sárga pólóban mennyen le a közértbe, mikor idegesítő csengetést hall. Magában elkönyveli, hogy ez egy hülye paraszt, aki ilyenkor zaklatja. Unott képpel felkel az ágyról és megpróbál vigyori „Hűde kurva jó hogy jöttél” képet vágni ajtó nyitás közben.

    -2. Fázisban lévő beteg: Este Dopeman-t hallgatva azon gondolkodik, hogy mikor műtik meg Esmeralda szemét, mikor nyivákoló „idegeket tépő” csengetést hall. Hangosan és idegesen első reakciója, hogy „Megyek már!” és szinte magában mormogva „A jó kurva anyádat!”, szavakkal próbálja nyugtatni a kint várakozó vendéget, fanyal képpel kinyitja az ajtót.

    -3. Fázisban lévő beteg: Hangosan fütyörészve fekszik az ágyán és azon gondolkozik hogy adnak e ingyen tisztasági betétet a következő Kiskegyedben, mikor valaki kibaszott módon beakarja törni az ajtót. Első reakciója „Ájjá má le bazd meg!”, ezzel jelzi a vendégnek, hogy mindjárt kinyitja az ajtót.

    -4. Fázisban lévő beteg: Magában Britney Spears I Love Rock számát dúdolja, közben azon vitatkozik magában, hogy melyik kutya kajának jobb az íze. Miközben szaggatott halk csengetést hall, ami teljesen kimozdítja az ő általa elképzelt világból és az I love rock számának dúdolási ritmusából is kiesik. Felemelt hangon, nyálával küszködve csak annyit tud mondani „Mennyé a picsába te strici!”, e szavak után izomgörcs lép fel és nem nyit ajtót.

    -5. Fázisban lévő beteg: Nyelvével csettegtető hangot keltve, ütemre veri a fejét a falba, közbe újra meg újra lejátszza fejébe az új Coccolino reklámot. Miközben fura hangot hall az ajtó felöl, és a ház előtt szirénák halk hangját hallja. Pánik rohamot kap, szája szélén megjelennek az apró nyál buborékok. Hirtelen meglódul az ajtó felé, kicsapja az ajtót és egy balhoroggal nyugtázza a vendéget. Majd tiszta erőből neki áll rohanni alsógatyában az utcán és hangosan kiabálja „-Nem kaptok el soha!!!”