TommyGun#16
Örülök neki hogy jól szalad az AMD szekere :)
DUal Core procijaik szarrá verik a D-s Pentiumokat....intelék ezzel a NetBurst technológiával most naon szarban vannak....okosak voltak AMD-ék mikor annak idején e melett a technologia melett döntöttek. Inteléknek is a pentium M vonalat kéne desktopba építeni de szerintem annyira ráálltak a msotani fos P4-ek gyártására hogy próbálnak mindent kisajtolni belőlünk. Megtehetik mert erőfölényben vannak....viszont AMD meg nyereséges és Januárban kész az új gyár Tehát dupla kapacitással futnk nemsokára és már tervben van a harmadik gyár is.....
Amúgy Yeti-nek igaza van...keresztlicenc van a két cég között....időeltolódással bármilyen fejlesztést átvehetnek egymástól ha jól tudom....SSE3 az a prescottban debütált 1,5 éve és most féléve lehet kapni a Venice magos A64-eket amiben már szintén benne van....mellesleg nem kell hanyattesni ezektől a cuccoktól mert szinte a programok 95%-a baszik használni ezeket....Haverom 3,8-as prescottját az én 3500+ -os AMD-m szinte mindenben beelőzi, nem sokkal de beelőzi...és sokkal kevesebb hőt termel nomeg jóval kevesebb áramot zabál el...nekem ez a nem mind1....
Mellesleg a a HyperTreading és a beépített memóvezérlő rohadt jó dolog...valóban ez a jövőbe mutat és ez már az x86 köv. generációja....intel meg még mindig az előzőnek a végén erölködik a helyett hogy meglépnék csakugye a sok feljesztést meg mindent rajtunk akarják lehúzni....