Mindenek előtt sajnálom, hogy nem volt módunk még személyesen beszélgetni, bár Ön ennek ellenére rettentően sokrétű és mélyreható személyiség elemzést végez rólam különböző blogjaiban és fórumhozzászólásaiban.
Sajnálom azt is, hogy nem tartózkodik alpári stílusú és messzemenően az Ön szellemi kvalitásaihoz és társadalmi elismertségéhez méltatlan kijelentésektől. Mint közszereplőnek azonban el kell viselnem megjegyzéseit és hozzászólásait.
Ígérem Önnek ezt mindenkor és mindenhol meg is teszem, amikor mondatai nem tartalmaznak nyilvánvaló valótlanságokat.
1. SOHA nem állítottam, hogy bármiféle ráhatással bírnék jelen fórum "törlési szokásaira", mivel nincsenek "kontaktjaim" és nem is törekszem ilyesmire.
Amennyiben drága idejéből néhány percet rászánna arra, hogy áttanulmányozza az INDEX fórum jogi szabályozását - amelyet a mindenkori hozzászólásaival elfogad -, akkor az Ön számára is nyilvánvalóvá válna, milyen okból törölték/moderálták bizonyos hozzászólásait.
2. Kérem, tartózkodjon az engem ábrázoló képek legkülönfélébb blogjaiban való feltüntetésétől, mivel azokhoz sem szóban, sem írásban nem járultam hozzá.
3. Nincs semmiféle kapcsolatom egyetlen Ön által korábban belinkelt blogon olvasható szervezettel (Gyurcsány JUGEND, Fiatal Baloldal).
4. A városi médiák viszonyaira vonatkozó valótlan állításoktól kérem szintén tartózkodni szíveskedjék. Ugyanis, ha már többször említett társaitól informálódni szíveskedne, rájönne, hogy a városban kiadott újság főszerkesztőjét a képviselő-testület egyhangúlag választotta meg. Ez persze nem véletlen, hiszen főszerkesztő Úr helyet ad mindenféle politikai megnyilvánulásnak, politikai oldaltól függetlenül, VÁLTOZATLAN TARTALOMMAL!
Kérem a továbbiakban tartózkodjon a velem kapcsolatos valótlan kijelentésektől és megjegyzésektől.