Cheesy#18
Mindenkinek akit érdekel a warez ajánlanám figyelmébe sz oroszokat... Személy szerint én is töltögetek rendesen. De pl. a Half Life 1-2 azért van meg eredetibe, mert miután letöltöttem, és már xedjére játszottam végig, úgy voltam vele, megveszem, ennyivel tartozom a csapatnak, akik ezt a világbajnok gamét fejlesztették. Csak az a szutyok STEAM ne lenne... De érthető ha ennyire féltik azt, amit majdnem befejezetten sikerült ellopnia pár ügyes embernek.
A warez soha nem fog megszűnni, mert mindig lesznek olyan emberek, akik "csakazértis" törni fognak, és utána mindig lesznek akik le is töltik... E nem kérdés.
Hogy miért kezdi ezt az USA? A híres nagy júeszéj (egyébként gazdaságilag csőd szélén álló) most a szememben egy eladósodó és szavahitelét vesztett gazdag, aki most minden tettével megpróbálja felhivni magára a figyelmet, mind az erőszakosságával (arab háború - amit felfoghatunk modern gyarmatosításnak is), mind a "figyelmességével", a rendre törekvésével, h hát benne meg lehet bízni, meg rendes ő igazándiból... Kapja be! Én személy szerint roppantul amerikaellenes vagyok. De megmaradok törvénytisztelő, adófizető állampolgárnak... :))
És azon mit értenek, h "a warez világ nagyhalai"?