• lowdog
    nekem egy harmadik generációs 40GB-os iPodom van, ezt hasonlítottuk össze most egy 20GB-os nemtudommilyen márkájú (majd megkérdem, csak elfelejtettem) lejátszóval, amit most vett egy ismerősöm.
    amiben az iPod jobbnak bizonyult az az on-the-go playlist szekresztés volt, amit a másik nem tudott. a másik lejátszó egyébként szines kijelzős volt, képeket és videókat is lejátszott, ezt egy iPod photoval kellett volna inkább összevetni, mert azt pl. nem tudom, az iPod lejátszik-e videókat, de úgy hallottam, viszonylag kevés merevlemezes mp3 lejátszó tud ilyet.
    mindezek mellett az érintős gombok azok amik mindenkinek tetszettek nagyon az iPodban, akinek csak megmutattam, ezen és a dizájnon felül (meg persze hogy tartós, eddig semmi baja nem volt) másban nem különbözik a többitől... van, akinek ez megér egy kis pluszpénzt, nem kerül olyan sokkal többe, ha már 100ezres lejátszókat néz az ember.
    nagy hátránya viszont hogy az akku nem bírja túl sokáig, azt lehet hogy ki kellene cserélni