Hogy, vagy hol lehet sok különböző embert személyesen megismerni?
  • Kata
    #83
    A topik témájának kérdésére komolyabban válaszolva:
    - pl. bármilyen internetes chat vagy fórum szervez összejöveteleket, sokszor többszáz ember jelenik meg, ott valóban lehet ismerkedni (és jobb is, mint a neten...)
    - közös összejöveteleken, amikor valami túra vagy egyéb különleges alkalomból akár több baráti társaság is összejöhet, és így már lehet a haveri körön kívül is ismerkedni
    - némely emberek munkájukból adódóan is sok emberrel találkoznak, megismerkednek (pl. én ilyen mindenféle bemutatókon, vagy reprezentációs hülyeségeken, műsorokon találkoztam és találkozom sok emberrel)
    - az egyik legnyilvánvalóbb az utca, de sokan bátortalanok élni a szinte magától kínálkozó és mindenki számára elérhető lehetőséggel. Egy tér, egy park, padon ücsörgő, vagy sétáló, kutyát sétáltató emberek. Bárki leszólítható valami ürüggyel (kérdés mi merre van, cigi, tűz, fantázia kérdése), és utána finoman lehet elkezdeni ismerkedni, aztán kiderül, h kölcsönös-e a dolog. Ha nem, még mindig szépen el lehet köszönni, aztán továbbállni. Szerintem. :)

    és még biztosan számos hely van, ahol lehet, csak vagy nem jutott eszembe, vagy nem tudok róla. Mondjuk diszkóban pl. én kizártnak tartom az ismerkedés bármilyen szintjét... :)