• Garfield
    És hányszor volt, hogy ide nem szállított a cég, vagy hogy csak japánban jelent meg egy játék/konzol, vagy csak USA-ban, vagy hogy fél évet kellett volna várni egy európai megjelenésre ???

Ki nem sz*rja le? Miről szól a cikk? Zenéről, CD-ről. Ennyi.
    (Egyébként szofvert mind a mai napig nem szállítanak a nagyobb cégek távolabbra, Magyarországra meg pláne. De lehet, hogy jobban is járunk vele a posta miatt.)

Mellesleg tipikusan ez a "nem tudok várni" hozzáállás az, ami teljesen irracionálissá teszi a warez elleni hadakozást. Mert miben más az, ha fél évvel később játszol vele? Max. az, hogy akkor már nem vagy trendi. (Ha már szoftverről van szó: én köszönöm, jól elvagyok a tavasszal 6 rugóért megvett UT2004-emmel. Kibírtam.)

Ami pedig a büntetendő részt illeti, én úgy tudom, hogy törvényileg tiltott a civilizáltabb országokban a diszkrimináció. Nos, szerintem a csak itt, meg csak ott jelentetem meg dolog egy durva diszkrimináció. Szerinted?

Van ausztrál kiadású maxi CD-m és két, csak a kiadótól rendelhető, dupla CD, illetve album. Ezeket figyelembevéve szerinted mi a véleményem az állítólagos diszkrimináció-elméletedről? (Egyszerű: aki nem akar pénzt kiadni zenékre vagy bármire, az mindig fog kifogást találni, miért ne csinálja.)

Egyébként szó sincs diszkriminációról, a kiadó maga dönti el, hol hozza forgalomba. Szerinted hogy Megasztár-albumot nem lehet kapni Tanzániában, az is mocskos diszkrimináció vagy valami egészen más?