Ahogy elolvastam a forumot, sokan probálják összehasonlítani a PC-t a PlayStation-al... ez szerintem hiba... mind a kettővel rendelkezem, és valahol a topicba egy srác mondta meg az Igazságot... minda kettő egy más "érzés"... felesleges az összehasonlítás:)
De én is beállok a sorba:) Előszőr is a PC-hardveres részleg kezdi Véglegesen elérni a Határait... és az uj technológia még nagyon a labor szinteken van... ergo már láttni a jelenlegi PC-fizikai végét, ... és... Egy PC-2 év után elavul!!! Egy "uj" játék már nem ugy megy rajta ergo mindig beruházzni kell valamire, de PS-nél nem kell... én azt tapasztaltam 5 éve van meg, hogy 2001 es játékok nagyon jók, de az utáná lévők még jobb és így tovább, csak hát PS-nél nem kellett semmit fejlesztenem a konzolon!!! Még PC-nél kell...és még kelleni is fog egy ideig:) Ps2-még nincs is teljesen kihasználva a teljesitménye, grtafikája etc... még 5 év mulva is jönnek ki rá játékok, amik ugyan ugy fognak futni csak szebb grafikával etc, és ugy hogy nem kellett semmit kicserélned mint PC-nél:)
Szoval hogy a Sony 10 évre tervezz nem csodálom, főleg hogy Blue-ray, és a HD-TV-támogatni fogja, a konzol... Blue-ray előbb elfog terjedni mint a Digit tévék... szoval lehet hogy a 10 év még kevés is volt mint becslés!:)Legalábbis Magyarországon tutti hogy kevés talán még a 100 év is...:)
Elnézést a Sorokért:)