• Bongeszo2
    Szerintem ez nagy szemétség hogy a PS3 150-200papir is lehet megjelenéskor

Viszont az XBOX 360 meg csak 50-80 papir lesz ez nagyon nagy külömbség !!

Ezt else tom hinni hogy ekkora ár külömbség lenne köztük mert ténleg jobbnak jobb a PS3 de hogy ennyivel többért kérjék !!

És az is lehet hogy most hardverileg a PS3-om jobb mint az XBOX 360 de pl grafikába már lehet nem is veszi észre senki a külömbséget még annyira se mint a PS2ö meg az XBOX között van külömbség de szerintem annyira nem nagy !!

És azért ott sztem nagyobb külömbség van hardwerileg a gépekbe mint most a PS3-om és az XBOX360 között !!

DE javitsatok ki ha tévedek !!

PS3omba ami nekem nagyon nem tetszik az az IRÁNYITÓ !! mert 1 az hogy vagánynak vagány hogy nincs vezetéke de most képzeljétek el hogy épp a GTA4-et viszitek és a leg izgalmasabb résznél kifogy az elem belölle akkor most hagyhatom abba a játékot és tölthetem fel az elemeket ??

Tudom akkor legyen 2 irányitóm hozzá de gondolom nem 2 ezer fté lesz 1 irányitó hanem vagy 20 !! meg elemeket sem akarok folyton cserélgetni !! tudom tölhetö elem van benne de most azt is akkor ugyan ugy töltögetni kell, és a régi PS2-es irányitót dobhatom ki?? mert ugy tom csak a játékokkal kompatibilis vissza felé ez sem tetszik

A 10év az soknak tünik nekem én 5-6évet jósolok neki max !! és akkor 6 év után átveheti a helyét a PS4 és még akkor 3-4 évig fognak a PS3-re is játékokat írni még pont ugy ahogy most a PS2övel csinálni fogják mert a PS2öre se fogják most 1böl a játékok írását abba hagyni

XBOX meg sztem sose lesz olyan jó mint a PS mert a
    PS-re gyártják a legjobb játékokat és sokan a játékok miatt veszik a PS-t én is anno még a nintendo 64-röl csak a játékok miatt tértem át a PS-re és azóta itt is ragadtam XBOX-ot azért nem vettem mert nagyon ritka rajta az ütös játék szerintem azért a párért meg nem érdemes megvenni