• Roli
    #99
    Látom nem értetted meg.Habár nem is jól írtam azt az első mondatot. Mikor magára hagyod akkor fusson pl a scandisk, antivírus meg hasonlók illetve ami ilyenkor még szokott.
    Azt tudom viszont, hogy win memóriakezelése jelenleg a legjobb. Végigolvastam róla egy igen hosszú írást, hogy hogyan is működik.
    Meg mindig keresem az infókat, hogy mi mit csinál, meg hogyan a winben.
    Emlészek valami olyasmire, hogy Linux alatt ha valami progi megfagy az egész gépet resetelni kell, nem úgy mint a winnél, hogy ha egy progi lehalt leállíthaod a feladatkezelőből. Mikor a tálca egyszer megfagyott nekem 98SE alatt csak arról vettem észre, hogy megállt az óra, meg hiába kattinotok rajta nem csinál semmit nemsokára már ki is javította a bajt, mert ment minden tovább, újraindult a tálca. Kb 20percig állt az óra a tálcán. Nem tudom észre vetted-e már a javítófolyamatokat mikor mennek? Az SP2-nél már nagyon jól meg vannak csinálva mert már több hibát ki tudnak javítani. Pl 98SE is az indulásnál végignézi a registryt és ha talál benne valamit akkor kicsit hosszabb a boot idő, de megpróbálja kijavítani. Vagy ha mégsem sikerül ott a Scanreg.exe MS-DOS módból csodákat tud művelni a stabilitással.