• strogg
    #7
    Hát az okok ismertek.

    Ez már nem az a világ, ahol a usert minden pénzkidobásra rá lehet dumálni. szerencsére. A user kezd ébredezni, és rájönni, hogy arra amire ő használná, arra van sokkal olcsóbb, neadjisten ingyenes is.

    És valljuk be. Egy office2003 tudásának mindössze a töredékére van szüksége a célközönség 80%-nak, vagy többnek. A csoportmunkakezelés, meg hasonló nagyobb lélegzetű fícsöröket pedig csak a nagyobb, összetettebb munkafolymatok, vagy vállalatok értékelik. Nem tudom mit vártak ezek a hülyék. Azt hittéka jónép beszopja megint, és kiadja a pénzét arra ami neki nem is kell?

    Mellesleg hasonlót várok a longhorn, és az office12 esetében is. Egyszerűen hiába tud sokat, nincs rá szükség. Mikor ébrednek fel?

    Hajrá openoffice. Nem baj, ha van nagy tudású office, de ne ennyiért. Az m$ árai legendásan pofátlanok, legalábbis amíg egy suse dobozosan 20e, és van benne minden földi jó (kézkikönyv(ek), 90 nap szupport, 2000 program az OS-hez) addig az m$ OEM árai is szánalmasak. A licenszéről nem is beszélve. (merthalemeredmásolniahavernakasittenrohadszel!!!)
    Szóval egyre több user jön rá, hogy ez neki úgy kell, mint jegesmedve a hátára :)))) Én nem lepődöm meg. Rossz hírem van, ez a tendencia erősödni fog...