• pafi
    Pont az a szép az Apple-ben, hogy sohasem tudjuk, mire készül..
    Komoly haszna lehet belőle, ha megtörik az OSX-et, hiszen a warez a legjobb reklám.
    De akkor csökkenhetnek a HW eladások.

A védememről viszont azt hallottam, hogy az Intel chipset szintű DRM-jét használja, amit elég hard lenne törni. Persze nem lehetetlen, de akár több száz helyre is beleírhatják, hogy csekkolja meg van-e a chip, akár minden app-ba. És ezt lehet, hogy minden software update után újra kellene crackelni.

Szerintem ha úgy látják, hogy megéri, akkor engedik a warezt, ha pedig úgy, hogy nem, akkor letiltják, és nagyon nehéz lesz törni. (Vagy először engedik (beetetés), aztán kijön egy új verzió, amit már nem lehet törni.)

A Hardverről, videókártyákról stb., meg annyit, hogy ha megy rajta az XP, akkor tök tuti, hogy szabványos ATi és nVidia cuccok lesznek, amik mennek cataly. Máskülönben semmi értelme sem lenne az egésznek.

Én dual G5-ön melózom, és tényleg qvajó, nem melóznék PC-n. De otthon XP van pont a játékok miatt. Most például BF2. És mivel a haverokkal játszok, nagyon számítana pár hét késés is, nemhogy pár hónap. Addigra mindenki mással tolná.
    Éppen ezért nem vettem volna eddig otthonra Mac-et. De ha nem lesz warezolt OSX, akkor a következő gépem otthonra Mac lesz.