• pemga
    Az XP sem enged bármilyet style-t feltenni (csak akik fizettek neki ezért), ehhez meg kell törni a style-kezelő uxtheme.dll-t... (Ami nem biztos, hogy legális :)).

Létezik memóriában is hybernate, legalábbis az újabb laptopoknál (nyilván ilyenkor is fogyaszt valamennyit), ekkor nem kell a winyóra kiswap-elni. De igen, az biztos hogy a hybernate to hdd a legbiztosabb (az meg ACPI támogatás kérdése).

Mplayer most is van windows-ra, de szerintem nem használják annyira bődült sokan :)). Egyébként Winre irdatlan mennyiségű lejátszó (többplatformos is, pl. vlc) létezik, mégis a bigbrada-nak reportáló példány a legnépszerűbb. Egyszerű lustaság :). Akinek kellettek az extra (vagy más szerint alap :)) szolgáltatások, az eddigis megkereste magának a megfelelőt, de nem ez az általános.

Linuxos driverek, ndiswrapper-rel lehet futtatni csak win alá megírt drivereket is (inf+dll kell) (kisebb-nagyobb sikerrel), én egy usb-s wifi-t használtam így, elviselhető volt.

chriss745, Mivel para foglalkozni a jogokkal otthoni linuxnál? Hátha tudunk segíteni :).