• strogg
    Szinte látom a következőket...

"-rendelje meg most a legújabb home sweet home vírusirtó család legfrisseb tagját. Így többé nem fordulhat elő önnel, hogy kikapcsol a tv váratlanul, vagy a hűtő indokolatlanul telerendeli magát egy vagyonért. sosem kell többé aggódnia, hogy a fürdőszoba ne mengedi be, ha önön van a hígfosás! Ha megrendeli most ajándékba adjuk önnek a tűzfal editiont, így sosem fogja többé a sazomszéd pistike feltörni a lakást, és wlan-on keresaztül bekapcsolni a felesége vibrátorát. De ugyanígy nem fogja a mosogatógép kimosni a fehérneműket, és még véletlenül sem állítódik el a légkopndi -45 fokra" :)

De vizióimban szerepel...
    - "biztosan sfosni akar most a wc-be? igen | nem | mégsem"

- Lakás 1.0 service pack 1.
    - Utána "kérem most indítsa újra lakást!"
    - Általános védelmi hiba. A hűtő lefagyott.:)
    - A mosogato.system.dll megsérült. Kérem helyezze be a lakás 1.0 dvd-t, telepítse a hiányzó illesztőprogramot, és indítsa újra a lakást a mosogatás előtt.
    - A porszívő fertőzöttségét deketáltam. Kérem futtassa le a virusölőt, hogy a porszívó ne öljön meg több embert, és ne rohangájon mint az eszeveszett.

- "tisztelt felhasználó: Önnek megérkezett a gázszámlája 1 milli óforint értékben. Befizettem. Ha rossz számlázásra gyanakszik hívja a helpdesk-et, és 3 honapi levelezéssel irassa jóvá az összeget. Addig meg egyen amit tud, mert pénze nem maradt semmi".

- "Kedves felhasználó: Ma reggel 10:09:52 -kor postás érkezett. MEgugattam a kutya helyett! Have a nice day!" :)

- A sütő 1.2beta3 shareware. Kérem adja meg a regisztrácós kódot, addig nem működik telejs funkcionalitásában, és a tojárántottát nem készítheti el, csak a melegvizet:)

- Az ön mosógépe frissítésre szorul. Akarja frissíteni online?
    soroljam miért nem akarok ilyen lakást? :)