Furcsa, szerintem inteligens lakás nélkül se ül be valaki "színvonalas" magyar focit nézni, ha nem akar. Nade, igen, és is a totális ne csinálj semmit csak ülj-től tartok, mert mindent megcsinálnak a helyedben, HA megcsinálnak, ez addig jó, ameddig te állítod be, mi legyen autó, meg mi manual, a villanylekapcsolás az jó, ha betörtek, és kapsz egy SMS-t, az annyi, mint sz*rnak a pofon, mert semmit nem ér, ha betörnek és a betőrőt agyonvágja egy 10000 Amperes védelmi, nos, védelmi valami, hogy még véletlenül se égjen szénné :D, az már hatásosabb, persze, lehet, hogy a volt egy kicsit ésszerűbb lenne, nehogy egy ismerőst vágjon agyon :D. Kiköltözök a hegyekbe inkább, és megtermelek magamnak mindent :D. Hmm, meglátjuk mi lesz ebből.
"Az se lenne rossz, ha kitakarítaná magát néha.
És ez a funkció garantáltan semmilyen fizikai és/vagy szellemi munkavégzéstől nem fosztana meg."
Már dehogynem, innentől nem te tennél rendbe mindent, és még attól a gondolattól is írtózók, hogy valaki más takarítson nálam, mint én magam. persze, ha nem te takarítasz, akkor mindegy :D.
Jut eszembe TV, már, nem is számolom, hány éve nem nézem azt az agybutító sz@rságot.
Cat: Én még fiatal vagyok, és nincs családom, (heh, egy ideig nem is lesz), de, azt tudom, hogy a szüleim, hosszú munkaórák után is tudnak velem foglalkozni, amellett, hogy minden fontos teendőt, és extrát is megcsinálunk. persze, ha gyerek van a háznál (gyk.: baba, vagy önállótlan kicsike), akkor az más, de meg lehet oldani, intelligens lakás nélkül is. Ja és igen, a jövő egyik legnagyobb fegyvere, valószínűleg, az EMP lesz.
Peace.