Soul of the Ultimate Nation
-
ReezY #170 Gilmoor kössz ezt a remek beszámolot :)
Tényleg nagyon jo volt!
Viszont lenne pár dolog ami még nem tiszta igy se!
Ilyen pl a socket a különbözö itemeinkbe!Azok mire jok?
Láttam pár ruha darabomnál hogy 1 socket van benne,de hogy lehet e bele tbbet csinálnivagy pl,a socketekbe lehet e tenni valamit,azt nem tudom!
Amugy ami a Területi skilleket (AOE)illeti nekem más a vleményem Gilmoore-tol(bocs :D)!Méghozzá szerintem nagyon is jo ha felhuzza öket az ember!Még ha nem is max-a de azért pakoljunk rá!
Hiszen menyivel gyorsabb egy dungi pl ha mondjuk egy adot partyn belül mindenki aoe-t üt igen lényeges sebzésel,mint az ha mondjuk 1-2 ember aoe-ik a többi meg egyesével üti a mobokat!Szerintem ez megondolando!
Aztán ami engem kicsit zavar még néhány küldinél,hogy adva van hogy kell bizonyos cucc amit el kell vinni gipsz jakabnak mondjuk!
Igen ám de a cucc-t sehol nem jelzi a térkép,ekkor kétségbeesetten nyomjuk az L betüt informáciot kutatva,de hiába!Ugyanis esetenként semmi info rolla hogy hol is találhatod,söt ha nagyon paraszt küldivel állunk szembe,jo esetben még azt se tudod meg hol találod az illetöt!Ilyenkor azt javaslom ha nincs meg egy adott tárgy akkor keresgéljünk az árusoknál,mert sok esetben meg lehet találni azt ami kell :)
Ami még fontos ehhez ha valakinél megtaláljuk a cuccot,ne vegü meg rögtön mert lehet hogy egy másik árus az elözö töredékéért árulja .P
És egy kérdés !
Nem tudjátok hol lehet jo lovét farmolni ? :D
Szerintem a játékban a pénz értéke eléé el lett tulozva :D
Ami nállam szt jelenti hogy igen drága minden :D
üdv :)