sonicXX#18
Azért, mert ezzel az USA-t veszélyezteti (technikailag, más kérdés, hogy ez valóban igaz-e), és ott nem csak 5 ember él. Örüljön hogy ha ennyivel megússza. De ebből úgyis vádalku lesz. Az amcsi katonai vezetésre sok mindent lehet mondani, de azt hogy idióták, az annyira nem igaz, mint az államok átlaglakosságára. Nem szeretik a fölösleges mártírokat. Vagy megveszik az ürgét kilóra, vagy olyan szinten rápakolnak 15 évre visszamenően, hogy tuti inyjekciót kapjon. Szerintem legalábbis.
Ez a "drogoztam és feledékeny vagyok" meg csak duma. Triviális, hogy ha adatokért török be valahova, akkor elmentem a leszedetteket. Azok pedig hiába vagyok betépve, nem fognak ettől eltűnni.
Hogy az USA-nak álszerverei vannak ez teljesen normális. A biztonság náluk több, mint létkérdés. Ostobaság azt hinni, hogy nem folyamodnak csapdázáshoz és dezinformáláshoz. Ezek a legalapvetőbb eszközök. Ennél csak durvábbak lehetnek ott.
Hogy kint űrhajókat építenének az amcsik, és összeszövetkeztek az élienekkel, meg a többi baromság: ez csak fikció, amíg be nem bizonyosodik minden kétséget kizáróan. De ez csak akkor fog kiderülni, ha az USA is úgy akarja, hogy kiderüljön. Ha meg kamu az egész (nagy valószínűséggel), akkor ez is csak arra jó, hogy a világ még egy okkal többért tojjon a gatyába az USA miatti esetleges konfliktusoktól, stb.
Annyit hallottam már ilyen és még ilyenebb sztorikat, sose egyetlen elfogadható bizonyíték nem látott napvilágot. Ott a rosswell-i eset és maximum még az oroszoknál a tunguszkai, amit meg lehet említeni. De én azt sem tartom kizártnak, hogy ez az egész a hadseregek színjátéka a világ megtévesztésére és megfélemlítésére: hiszen meeeekoraaaa hadierő lehet oooottt júúújjj... vicc. SZVSZ dezinformáció, színjáték, semmi több.