az Rtl Klub \"sztárjaival\" egy új csapatjáték
  • Aspyrin
    #1
    A műsorban hét héten át követhetjük nyomon, amint magyar sztárok a világ távoli pontjain versenyeznek az ismeretlennel, önmagukkal, miközben különféle váratlan és kalandos feladatokkal is szembesülnek.

    Nem az ókori világ majd mindenki által ismert csodáit keressük fel. A műsor nem titkolt célja, hogy a szereplők szemén keresztül bepillantást nyerjünk más népek kultúrájába, belekóstolhassunk mindennapjaikba. Ezáltal olyan csodákat fedezhessünk fel, amik itt vannak a mindennapjainkban, csak eddig nem vettük észre őket, avagy nem tulajdonítottunk nekik jelentőséget.

    A misszióban a sztároknak csapatként kell együtt dolgozniuk, hiszen olyan megpróbáltatások, kalandok várnak a játékosokra, amelyeket sokszor csak közösen tudnak majd megoldani. Ez talán a legfontosabb momentum, hiszen egy olyan formátumot hozhatunk így létre, ahol sztárjaink igazi arcát is megismerhetjük. Reakcióik, cselekedeteik egy ilyen szélsőséges helyzetben őszinték tudnak lenni.

    Egy-egy műsoron belül a társaság 2 háromfős csapatra oszlik és így veszik el a versenyt a cél teljesítése érdekében.

    A feladatokat mobil telefonokon kapják a csapatok. A telefonokra érkező kódolt vagy egyértelmű utasítások alapján kell a csapatoknak tájékozódniuk, a feladatokat teljesíteniük. Mindeközben persze minden lépésüket kamera figyeli.

    Tervezett helyszínek: IZLAND, MÁLTA, GRANADA, ADRIA, LAPPFÖLD, EGYIPTOM, SRI LANKA

    Egy-egy helyszínen három-négy napot töltenek a játékosok. Ez alatt az idő alatt folyamatosan kapják az utasításokat és a megoldásokkal tudnak közelebb jutni a végső célhoz.

    Csakúgy mint a „CSODA” amit keresnek, a játék tétje is jelképes. A könnyed nyári vakáció helyett fizikailag és szellemileg is megerőltető kalandozás vár a sztárokra, akik így olyan szerepben is kipróbálhatják magukat, amire eddig nem volt módjuk. És ki az a civil vagy közszereplő, aki egy ilyen csodálatos helyzetben nem akar mindenkinél jobb lenni.

    Forrás: Rtl Klub