• BiroAndras
    #45
    "érdekes, a mai alaptételeket kétségbevonó bizonyítékokkal csak egy billiárdasztalt lehetne megtölteni. A másik, elismert csoporttal viszont egy billiárdszalont, így a kisebb csoportot soha nem fogják elismerni. És ennek oka csak az, h a régi leletek nagyobb valószínűséggel megsemmisülnek meg az idők folyamán."

    Az elméleteket támogató leletek is legalább olyan idősek. A 65 millió éves ember ellen nem az a elgfőbb bizonyíték, hogy nem találtak csontvázat. Épp az a lényeg, hogy rengeteg emlős csontváz van, amik alapján a fejlődésük története szépen összerakható gészen az emberig. Plusz ott van a genetika, ami a DNS mutációi alapján be tudja lőni a fajok korát, és rokonsági fokát. Természetesen a leletekkel egyező adatokat ad meg.
    Egyébként a pszichológiai kutatások is arra utalnak, hogy az modern emberi agy evolúciós mértékkel fiatalnak számít. Ugyanis számos olyan működési rendellenessége van, ami az állatoknál nem fordul elő, és összefüggésbe hozható a megnövekedett bonyolultsággal, és az új funkciók kialakulásával (pl. beszéd).