• NEXUS6
    #18
    Vidám bírkabőr!!!!!!!!!!!;)
    (juhéj)

    Csatlakozom az elöttem szólókhoz, végül is minden lényegeset elmondtak.

    Igaza volt az emeszpés csajnak, mostmár télleg egy digitális világban élünk. De abban tévedett hogy erre ugyan azoknak a szabályoknak kell érvényesülnie mint a régiben!

    Ha egy szoftvercég nem a folyamatos innovációból akar megélkni, hanem abból hogy sikerül egy két olyan ötletet levédetnie,amit talán nem is ők találtak ki, az kerüljön már egy kicsit nehéz helyzetbe! Nem azt kell nézni, hogy engem lemásolnak és akkor mi lesz, hanem hogy én másolhatok le akármit. A szoftver nem egyetlen jó ötletnek a megvalósítása, a szoftver a világon a legbonyolultabb emberi alkotás, ami más emberek már elöttünk kitalált alkotásaira épül. Had ne keljen már minden cégnek a kőbaltától kezdenie, ha versenyképes akar maradni.
    Had lehessen az az első a piacon, aki a legjobb kódot tudja kihozni, és ne az aki a sok pénzével a legtöbb szabadalmat tudja levédetni!

    "Amint azonban arra a Financial Times Deutschland nevű gazdasági lap rámutatott, az elutasítás egyúttal azonban azt is jelenti, hogy az európai ipar nehéz helyzetbe kerülhet, hiszen az olyan európai konszernek, mint amilyen például az SAP, a Philips vagy a Nokia a jövőben is nehéz helyzetben lesznek amikor arról lesz szó, hogy megvédjék az ötleteiket vagy megoldásaikat. "

    LOL
    Mennyenek ám el valahova!
    Most vettem egy fejhallgatót a nagy európai filipsztől, és mi volt ráírva, na ..., na ...?

    Pontosan! MÉDINCSÁJNA!
    Ennyit az európai érdekek/munkahelyek/emberek védelméről!

    multik, egymás ellen játszák ki a dolgozót, ha valami eus országot drágálnak rögtön húznak melegebb éghajlatra, ahol töredék pénzért is dolgoznak az emberek.
    Azt meg felejtsd el hogy egy ilyen cégnél valaki is a te érdekeidet képviseli (szakszervezet) legyél szalagmellett dolgozó munkás, vagy programozó.