• Bakutyin
    A mészáros grimm meséghez visszatérve (félreértés ne essék, én is a játékok mellet vagyok) az azért más...ha a gyerek elképzeli akkor olyat nem képzel el amit nem tud feldolgozni...pl ha ül a tv előtt és van vmi durva jelenet akkor eleinte becsukja a szemét, az ágy a lá bújik(én legalábis ezt csináltam:DD)...stb...Meseolvasás közben mikor nyüszítettetek hogy "júj most elképzeletem hogy milyen lehet amikor a farkas hasából kiszedik a gyomorsavmarta Piroskát illetve nagymamáját..."? Viszont ha ezt a képet késszen tárják eléd (legyen az DOOM3 vagy vmi műsor a tvben) nem tudod megrágni.
    De mondom,én is taknyos korom óta püfölöm a klaviatúrát...(illetve van 2 öcsém akik hasonló cipőben járnak) és az egyedüli negatívum amit a játékok hatására elszenvedtem(nek a tesóim) hogy ha nagyonsokat játszanak akkor egyszrűen agresszívak lesznek...viszont ez teljesen más, mint a tömeggyilkosságra való hajlam! Példának hozzuk fel a Mariot...kistesóm játszik játszik játszik...és mindíg ugyanott akad el...szegényke sorozatosan belepottyan a lávába...Hát persze hogy kurva dühös lesz! Nade hol itt a vér, a kiontott belek meg a vizualitás? Szerintem sok pasziánsz után az ember lehet olyan agresszív mint pl. COD-ozás után...meg kell tanulni kezelni.Namost az öcsikéimnek a Postal 2-t azért nem teszem fel továbbra se...mintahogy Bun'uel filmeket se nézetek velük...szóval az "aranyközépútat" én is megfelelőnek találom.