• BiroAndras
    #84
    "-Egy terrortámadásnál, a mindenkori elkövető terrorszervezet mindig jelentkezik. A 2001 szeptember 11-i merényletek után SENKI nem jelentkezett."

    Épp az az egy csoport nem szokta vállalni a tetteit, amelyiket vádolják.

    "Mégis olyan óvatlanok voltak, hogy egy autót, melyben a Korán egy példánya volt, valamint egy arab nyelvű repülési útmutató otthagytak a bostoni repülőtér előtt, holott tisztában voltak azzal, hogy soha többet nem térnek oda vissza."

    Az, hogy nem reklámozzák a felelősségüket, nem jelenti azt, hogy titkolni akarják.

    "Ilyet csak akkor tesz valaki, ha szándékosan hamis nyomokat akar hátrahagyni."

    Akár. Vagy nem érdekli, hogy leleplezik, hisz addigra már úgyis halott.

    "-Profi pilótáknak nincs szükségük Boeing használati utasításra az utolsó pillanatban nemde?"

    Nem voltak profik a pilóták, ezt nem tudom, hogy honnan veszed. Egyébként a profik is használják a kézikönyvet, ha valami elromlik.

    "-Mekkora annak a valószínűsége, hogy pont az egyik elkövető útlevele repül ki a gépből sértetlenül? (A becsapódás után.)"

    Passz. Erről nem tudomk.

    "-Az első amatőr felvételnél. A gyanús az a felvételen, hogy a kamera nem a gépet keresi, rá se keres, csak az épületre van állítva, ahol SEMMI nem történik, majd pont ott, azon a ponton csapódik be az első gép, ahova néz a kamera."

    Ha hanggal együtt nézed, akkor észreveheted, hogy a becsapódás előtt jópár másodperccel elég jól hallatszik a gép. És mivel a srác, mivel épp filmezett, kamerával együtt fordult arra, és kereste a zaj forrását. Azt is láthatod, hogy már majdnem elvitte a kamerát az épületről, amikor a gép becsapódott.

    "-Normális esetben soha nem történik az meg, hogy egy gép 75-80%-ig üres. Aznap azonban 4 gép szállt fel egyszerre, ilyen kevés utassal!"

    Kíváncsi vagyok, hogy intézhették el, hogy ne vegyenek jegyet az utasok. Egyébként nem tudom, hogy mi a szokás, de nem szerintem elég izgalmas lenne közölni az utasokkal, hogy "bocs, de kevesen vagytok, a járat törölve".

    "-Körözött terroristák nevei az utaslistán.Ez azt jelenti, hogy az összes terrorista a SAJÁT NEVÉRE foglalt jegyet a járatokra!!?"

    Nem lehetetlen, mivel az elkövetők meglehetősen büszkék voltak a tettükre. Hogy hogyan lehetséges, hogy nem kapták el őket, az jó kérdés. Erre azt mondták, hogy a különböző ügynökségek közti információ áramlás hiánya az ok.

    "-A tanuk robbanásokról beszélnek.Egy igen tekintélyes robbantási szakértő rögtön, a romok helyzetét látva azt a feltevését hangsúlyozta, hogy az épületeket robbanóanyag segítségével döntötték romba. Ez a szakértő, Van Romero az Újmexikói Bányászati Technológiai Intézet alelnöke volt."

    Én láttam épület robbantást sokat, és egyáltalán nem hasonlított. A romok persze hasonlóan néznek ki messziről, de az ok különböző.

    "-Ha nem a repülőgépek becsapódása, hanem ténylegesen robbantások okozták a két torony teljes összeomlását, ennek a nyomai fellelhetőek lennének a romok között. Pontosan ez a vizsgálat maradt el."

    Én továbbra is úgy tudom, hogy volt vizsgálat.

    "-2001 július 26-án Larry Silverstein úr mindkét WTC torony bérleti jogát megszerezte. . Az ingatlanspekuláns Larry Silverstein azon nyomban 3,55 milliárd dollárra biztosította a WTC komplexumot."

    Szerintem normális, hogy a tulajdonos biztosítást köt. Akkor lenne gyanús, ha szokatlanul magas lenne az összeg.