• jefferson83
    #73
    Egy kis adalék az összeesküvés elmélethez:

    -Egy terrortámadásnál, a mindenkori elkövető terrorszervezet mindig jelentkezik. A 2001 szeptember 11-i merényletek után SENKI nem jelentkezett.Mégis olyan óvatlanok voltak, hogy egy autót, melyben a Korán egy példánya volt, valamint egy arab nyelvű repülési útmutató otthagytak a bostoni repülőtér előtt, holott tisztában voltak azzal, hogy soha többet nem térnek oda vissza. Ilyet csak akkor tesz valaki, ha szándékosan hamis nyomokat akar hátrahagyni.

    -Profi pilótáknak nincs szükségük Boeing használati utasításra az utolsó pillanatban nemde?

    -Mekkora annak a valószínűsége, hogy pont az egyik elkövető útlevele repül ki a gépből sértetlenül? (A becsapódás után.)

    -Az első amatőr felvételnél. A gyanús az a felvételen, hogy a kamera nem a gépet keresi, rá se keres, csak az épületre van állítva, ahol SEMMI nem történik, majd pont ott, azon a ponton csapódik be az első gép, ahova néz a kamera.

    -Normális esetben soha nem történik az meg, hogy egy gép 75-80%-ig üres. Aznap azonban 4 gép szállt fel egyszerre, ilyen kevés utassal! (www.eirna.com) A merénylethez nagy Boeing gépekre volt szükség, teli tankkal (45.000 l kerozin), ám relatív kevés utassal, de nem emberségből, hanem azért, hogy a 289, vagy 351 utas nehogy lefegyverezze az elkövetőket.

    -Körözött terroristák nevei az utaslistán.Ez azt jelenti, hogy az összes terrorista a SAJÁT NEVÉRE foglalt jegyet a járatokra!!?

    -A tanuk robbanásokról beszélnek.Egy igen tekintélyes robbantási szakértő rögtön, a romok helyzetét látva azt a feltevését hangsúlyozta, hogy az épületeket robbanóanyag segítségével döntötték romba. Ez a szakértő, Van Romero az Újmexikói Bányászati Technológiai Intézet alelnöke volt.

    -Ha nem a repülőgépek becsapódása, hanem ténylegesen robbantások okozták a két torony teljes összeomlását, ennek a nyomai fellelhetőek lennének a romok között. Pontosan ez a vizsgálat maradt el.

    -2001 július 26-án Larry Silverstein úr mindkét WTC torony bérleti jogát megszerezte. . Az ingatlanspekuláns Larry Silverstein azon nyomban 3,55 milliárd dollárra biztosította a WTC komplexumot.


    És van még....

    A személyes véleményem:
    A tények nem hazudnak. Én nem tudom, hogy ezek a feltevések valódiak-e vagy sem,de ezeket könnyen le lehet ellenőrizni. Ha ezek a kijelentések igaznak bizonyulnának akkor bizony sántítana a szememben a dolog.

    Sorry, hogy hosszú voltam.