• mrzed001
    #63

    És nem tűnik fel senkinek, a nagy fúrás-faragás? Meg a több tonna robbanószer talicskázása? Azért biztonsági őrök este is vannak.

    Gondolkozz ember! 2 hónapja vette meg egy ipse. Ha még mindíg nem derengene, biztonságiak csere, aztán azt csináltak az épületben, amit csak akartak


    "2) nem kell, elég, ha sok kicsi robbanószerkezet 2-3 emeletenként"
    És nem gondolod, hogy az ott dolgozóknak feltűnne, hogy az irodályuk falában bazi nagy luk van tele C4-gyel?

    Ez most fájt. Te még soha életedben nem jártál irodaépületben? 50 cm álmenyezet elég jól rejt 20 deka plasztikot??


    A profi robbantók gyújtózsinórt használnak. Gondolom sokkal megbízhatóbb, mint az rádió, meg az elektronika. A távirányítás meg macerás, mert nagy távolságból kell csinálni, és sok acél meg beton árnyékol. És a gépek becsapódása komolyan megrongálhatja a cuccost. Főleg a tűz. Azt azért lehet tudni, hogy a gépek tényleg tele voltak kerozinnal.

    Hogy kerozin, vagy robbanószer volt-e a becsapódáskor? Ki tudja? Senki. Sőt, volt egy elég látványos összehasonlítás, ahol az irakba dobott bomba ugyanilyen színű és sűrűségű füstöt csinált.
    Azt a marhaságot meg te honnan veszed, hogy a profik gyújtózsinórt használnak ??? Ekkora ökörséget, elektronikusan megy már 20-30 éve. Ráadásul számítógép vezérelten egyszerűen elő lehet idézni a szintenként megroppanó épület látványát
    Árnyékolás: bocs, de most majdnem csúnyát írtam a fejedben lévő árnyékokról. A mobilod müxik, használtad ma már?


    A romokat rögtön elszállították, mert ott nem volt hova rakni. De átvizsgálták őket, még mutogatták is a filmet a meggörbül acél gerendákat. Persze ez lehet kamu, de ez azért valószínűtlen. Meg akkor a halom mérnök aki nyilatkozott, honnan szedte az adatait? Ráadásul a romok összeszedésén dolgozó tűzoltók láthatták volna a robbantás nyomait.

    Soha egy CSI-os, vagy FBI-os, vagy bármilyen más szerv nem vizsgálta a romokat, sőt a torony maradványának közelébe sem engedték őket !!!
    A tűzoltók meg ugye mindennap plasztik ütötte lyukakat vizsgálnak :p


    "A tűzoltók megesküdtek rá, hogy sok kis robbanást hallottak"
    Erről nem hallottam még. Egyébként akik túlélték, azok csak a földszint közelében lehettek, 60 emeletnyire a "robbanásoktól", tehát akár az elroppanó acélgerendák vagy bármi más hangját is hallhatták.

    Nézz utána a nyilatkozataiknak


    "5) a robbantást akkor indították, amikor már látszott, hogy kezdenek a tornyok kialudni. Már csak füstöltek"
    De éppen a füst miatt látszott volna a lökéshullám, amiket a robbantás kelt.

    Látszott, azért volt jóval nagyobb a porréteg átmérője, mint a toronyé


    "6) nem is találtak a pentagonnál semmi Boeing-re utaló nyomot :))"
    Azért szemtanúk látták a gépet. Meg van egy biztonsági kamera felvétel is. Bár azon maga a gép nem látszik, de a robbanás igen, és abból a szakértők pontosan meg tudják mondani, hogy mi okozta. Annyit én is látok rajta, hogy nagy tűzgolyó volt, tehát nem szimpla robbanás volt (a robbanásnak csak a filmeken van nagy lángja). A tüzet inkább kerozin okozhatta. Emellett az épületben is sokan túlélték a becsapódást, és ők sem robbanásról beszélnek.
    Meg nehezen tudom elképzelni hogy a Pentagon esetében az alapos vizsgálatot megúszhatnák. Azért ott jópár fejes dolgozik, akiket nem olyan könnyű lerázni.

    1) a Pentagonban SENKI se sérült, vagy halt meg. A gép 270 fokos kört tett a pentagon körül !!! Érted, 15 m magasan egy Boeing ?! csak azért, hogy az egyetlen olyan helyre csapódhasson, ahol felújítás miatt senki sem tartózkodott
    2) nincs valós szemtanu (aki volt az beismerte, hogy CIA-s)
    3) Csak egy kicsi repcsimotort találtak
    4) valós szemtanuk csak halk sípoló hangot hallottak (a WTC-nél a boeing olyan hangos volt, hogy a földről több utcával messzebbről felnéztek, hogy mi a fene az)
    5) az összes valós kamera felvételt (pl: benzinkútét) 1 órán belül lefoglalták, és soha be nem mutatták
    6) Túl kicsi a becsapódási lyuk, sőt, elősször a teteje sem omlott be a falnak (alig 1,5 embernyi lyuk, és nyoma sincs a szárny helyének)
    7) azon az általad említett képen kb semmi sem látszik. Valami takar valamit, mögötte mintha egy rakéta menne (amúgy a boeing kilógott volna erősen a takarásból)