Csajozás és Pasizás
-
Komenymag #127 Sziasztok!
Pár éve költöztünk el ide, ahol most lakunk, de csak most nemrégiben vettem észre egy lányt, gondoltam jó lenne megismerkedni vele közelebbről is, úgysincs még a környéken sok ismerősöm. Nos, mivel ő már korábban bejelölt myvipen, fel tudtam vennni msn-re, és ott elkezdtünk dumálni. Nem kellett rá sok, és lejött velem dumálni amíg a kutyát sétáltattam.. ezután elhívtam egy hétvégén filmezni hozzánk, oda is eljött, de ott sajna nem volt elég önbizalmam közeledni. Amikor buszon, buszmegállóban találkoztunk, de még msnen is nagyon vidámnak látszott. Sétáltunk még 1x ezután, akkor nagoyn sokat dumáltunk mindenféléről. Viszont ezután mintha egy picit átment volna negatívba. Aztán nagyon. Nem tudtam, hogy mi történt. Volt egy párnapos időszak, amikor még msnen se láttam. Megelégeltem, és küldem neki egy sms-t hogy jöjjön msn-re, mert dumálni akarok vele. Ezután mintha megint fellendülni látszódott volna a kapcsolatunk, de tévedtem. Nem tudom hova elhívni: vagy nem ér rá, vagy beteg vagy valami.. mondom ok, megvan a kifogás.. de ma épp unatkozott, nekem meg épp lejött egy film, gondoltam áthívom, de erre azt mo dnta hogy van még neki is egy csomó dolog, amit meg kéne néznie... mikor visszafeljött msnre azt mondat hogy 2 órán kerseztül a kádban ült és zenét hallgatott..
Hol rontottam? Helyre lehet még hozni? Hogyan tegyem fel neki a kérdéseket, hogy mit is akar valójában?