Csajozás és Pasizás
  • adjust28
    Sziasztok! van egy kis problémám......kicsit hosszú lesz.....

Megismerkedtem egy lánnyal egyik bálban, vagyis láttam, hogy bejövök neki és odamentem hozzá. El is kezdtünk beszélgetni, de valahonnan ismerős is volt. Valahol láttam már. Már az elején kérdezte, hány éves vagyok, megmondtam neki. 18 leszek. Én kb tudtam, hogy ő is most lesz valahogy 18 vagy már annyi. igazam is volt. kimentünk a kocsihoz. Személyimet megmutattam. Elhitte. De furcsálta. Ő 21-23-nak nézett, igaz, kissé sötét is volt, meg úgy öltözködtem. Simi tapi volt meg miden, de semmi több, de láttam rajta hogy bejövök neki. Oké. gondoltam. MAjd felvettem msnen beszéltem vele eddig egyszer, és nagyon megtettszett, mikor elköszönt ugy köszönt, hogy majd még beszélünk, gondoltam vmi jel, hátha. Lehet még semmi komolyat nem akar, de késobb talán. Ez volt 2 napja. nincs sokat fenn msn-en, én sem, de volt hogy egyszerre voltunk fenn, de nem irt még én sem. A véleményetekre vagyok kiváéncsi, írjak neki, vagy hagyjam, lerázos duma. Szerintem férfifaló a csaj kissé. de talán nem. ???? ? ?, ,??