• Farseer
    "erőszakos jeleneteknél az agy úgynevezett kognitív (információ-feldolgozó) részei intenzívebben működtek, míg az érzelmekért felelős régiók működése lanyhult."
    sztem ez egyszerűen csak annak tudható be, hogy beleélte magát.. ha valósághű a játék akkor az agy is ugy reagál, mint a valóságban, ha az illető elengedi magát... tudom, ez erős, mert nem teljesen, de hasonló reakciót vált ki.. A LÉNYEG, hogy NEM ettől lesznek agresszivek, ez felfogható annak, mint pl 1 szimuláció.. az adott páciensek agyának erőszakos fele aktívabb, ha eksön van.. ez természetes.. ha játék van, akkor arra figyel, arra koncentrál, -> a reakcióik hasonlítanak a való életbeliekre.. Ezér a kisérletér se attam volna 1 vasat se 1 tudósnak fe fene a pofájukat.. :-|
    nem beszélve arról, hogy 13 ember? hülyék ezek? mit lehet leszűrni 13 emberből? mer ha mongyuk 13ezer, akkor azt mondom ok, az reprezentatív.. vegyesen munkástól tőzsdésen át parasztig mindent.. de most 13 agresszív gyökér nem nevezhető kisérleti nyúszinak.. Lámák..