1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • hykao #251
    Kedves házigazda ügyben hemzsegő gyerekek: kezd módfelett unalmas lenni a témában kialakult hájp, a naponta újra és újra ide - TÉVES HELYRE!!! - beposztolt ezügybeni, sok esetben a szemtelenség határát erősen súroló hozzászólások!!!

    Utoljára írom le ide: hiába csápoltok, nyüzsögtök, szemtelenkedtek (akinek nem inge, ne vegye magára...) itt nekünk egyszerű moderátoroknak, értsétek meg végre, hogy nem rajtunk múlik - ki, mikor, hol lesz házigazda!

    A továbbiakban a fent említett típusú hozzászólások minden további nélkül törlésre fognak kerülni itt - függetlenül attól, hogy sima értetlenkedés vagy szándékos gyökérkedés szülte-e...

    Ha valaki itt is házigazda jogot fog kérni (normális hangvételben), a megfelelő helyre elküldött mailen kívül - a hozzászólása még nem lesz törölve...azonban az ugyanazon ügybeni többes hemzsegő, türelmetlenkedő, szemtelenkedő hozzászólás-áradat törlésre fog kerülni...