• FTeR
    #62
    te figyelj sikerűlt felhúznod
    eddig te vagy második
    hihetetlen vagy, asszem egy vitának nincsen annál mélyebb pontja, amikor egy olyan ellenérvet hozol fel, ami a másik állítását igazolja. ("A BluRay-t már elég rég óta fejleszti a Sony....") <- M$nek mér kéne? (ne válaszolj, költői kérdés).
    A mélységet jelöli még, h míg én minden oldalról felhoztam több példást is (még csak "metaforákkal" sem éltem), erre belekötsz abba, amit tök mellékesen jegyetem meg, mintegy utalva több dologra is, ráadásúl sikeresen elkezdted félremagyarázni.
    Ha már itt tartunk: "(Majd ha pl. a Google-ról is bebizonyosodik, hogy versenyellenes, illegális taktikát folytat, és máris akadályozza az egészséges piaci versenyt, majd vele is hasonlóan járnak el.)".
    Minden bizonnyal, de az, h minden törekvéseit elfogadod, mert nem volt még per, míg pl szídod a wint, mert m$ akármi, pont azt mutatja, amit már hosszú topikokon keresztűl próbáltam neked elmagyarázni.
    Általában azért szoktam vitába menni, mert új infókat tudhat meg az ember, de asszem téged teljesen elhasználtalak, úgyhogy ennek jegyében autómatikusan ignorálni fogom a hozzászólásaidat. lehet ff-ben beálíltom, h szűrje azokat a részeket, ahol a te neved van .