• FTeR
    #58
    elég komoly képzavarban vagy. a photoshopban nincsenek tabok, a belső ablak meg != tab. ffben pölö meg nincs belső ablak, ellentétben operával vagy akár a dreamweaverrel, ahol mind a kettő van.

    de örülök, h megint sikerűlt a leglényegtelenebb részbe belekötnöd :)

    valaki felvetette az árucsatolást. ez valahogy csak m$nél gond. mindenhol máshol tök egyértelmű, az h a saját termékbe saját fejlesztést tesznek. pl sony (milyen jó példa alany:)) blueray discet rak a ps3-bam ezzel gyakorlatilag a legnagyobb kunkurenciát állítva hd-nek. ha olyan jó fej, meg annyira ferplayer lenne, akkor félretenné az önös érdekeit, h ne rekdjen meg a közös formátum összehozására irányuló tárgyalás.
    vagy pl egy kereső motornak, mér van saját hírportálja, hiszen az lenne a lényeg, h máshol megtalálja amit keresek és oda vezessen, ehelyett inkább mindenhonnan össze lopkodja az infókat. vagy érdekes módon gmailben a google searc enginnel lehet keresni, ez is árucsatolás, mégsem zavar senkit.
    vagy pl intel mint processzor gyártó minek fejleszt saját chipkészletet alaplapokra? ezzel kiszorítja szegény via-t, hiszen ő sokkal jobban ismeri a saját prociját, mint más.