• FTeR
    #51
    nézd vissza nyugottan, még 1x sem dícsértem m$-t, sőt igazából wint se szoktam dícsérni, értsd nem fanolom őket (nem én szoktam itt éjjenezni folyton). ellenben fellépek védelmében, amikor elkezdenek hülyeségeket beszélni. általában még azt is megvárom, h tízen akárhanyadik flémelés is elhangozzon, és csak akkor szólok bele.
    deznek már egy ideje arra próbálok rávilágítani, h egyesek (és pl ő is) olyanokért tesznek szemrehányást m$-nek, amiért adott esetben mást vállalatot dícsérnek, vagy simán elnézik nekik. ezért volt a kuglis példa is. a kugli fejlesztői már rajta vannak a legazdagabb listán, nem hobbiból csinálják a keresőt. ennyi erővel wint is hobbiból csinálják, hiszen eredetileg páran összeálltak 1 garázsban, h összedobjanak valamit.
    Vagy pl van a sony is mindenki isteníti, h milyen jó fej, aztán nézd meg miket csinál mostanában. mégis sony a jófej, m$ meg a szemét az xboxal.
    vagy pl egyik topikban azt lett felhozva a végén már, h m$ azért szemét, mert minden kezdő fejlesztés pénzel. 1 topikkal arrébb meg azért fikázzák, mert nem innovatív. vagy szemét m$ mert így, meg úgy agyonintegrálja a wint, aztán meg az a baj, semmit sem támogat. vagy eddig mindig az volt, h nem támogat nagy szabványokat, vagy ahelyett, h azt használná sajátot talál ki, erre most fikázta mindenki, h ofiszban teljesen átáll xml-re. vagy amikor benyögik, h nincs szabad szabványa m$nek, mert mindent magának akar, amikor közben az egész .Net framwork úgy ahogy van teljesen nyílt, C#ostól dokumentumostól, mindentől és bárki szabadon felhasználhatja. ezért van a mono linuxra és ezért van már most rengeted ingyenes fejlesztő eszköz C#ra. ellentétben javával, ami teljesen zárt és semmit nem engednek benne, azt mégis mindenki dícséri.
    látod? erről van szó. java-nal azt mondják, azért jó, h zárt mert igy megtartja az egységet, míg m$-t ugyan ezért fikázzák. miközben pl a hason kategóriás c#-ja teljesen nyílt.
    múltkor gyakorlatilag azért fikázták BG-t mert rákkutatást finanszírozott, vagy mert akárhány millát utalt akárhova.
    mindig jönnek a monopollal, amikor pl megjelent az xbox, mindenki nehezményezte, h a sony monopólimára tör. vagy itt ez a kereső, google simán monopol helyzetben van, mégis m$ szemét mert betőr a piacra.
    a lényeg, tök mind1 mit csinál m$, ő a szemét. be kell látni, h jól esik szídni, mind1 miért. ha m$ maga lenne a terézanya, akkor is mindenki utálná, csak nem lenne mivel megmagyarázni.