HerrKiss#31
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Én is múlt héten vettem egy Diablo 2-t kieg.-gel együtt, mert ez a játék MINŐSÉGI, és a 3.990 Ft-os ára kigazdálkodható. Más kérdés, hogy megvan warezban is, már a megjelenése óta. Azokra a lemezekre most már bátran állíthatom, hogy biztonsági másolat :-)
Ugyanígy a másik nagy kedvencem, a StarCraft is megvan eredetiben. Most már csak a WarCraft 3 hiányzik a sorból, de a kieg.-gel együtt sajna még mindig nem a megfizethető kategória, legalábbis nem az én pénztárcámnak.
Meg van egy kisebb rakás újság-melléklet játékom, előfizető vagyok egyik lapnál. Ennyire telik sajna, hiába tetszene a GTA-SA, egyenlőre marad a warez, mert nem tudom kifizetni érte a 9.990 Ft-ot. És szerintem sokan vannak ezzel így... #20 - szerintem elég szomorú, hogy ilyen irreálisan magas fizetések vannak. Lehet, hogy nagyon profi az a programozó, de azért nem kéne, hogy 8-10-szeres különbség legyen fizetés és fizetés között. Én is dolgozom heti 5x8 órát, ő is. Én keresek bruttó 169.000 Ft-ot, keressen ő is annyit, aztán kalap. Próbáljon valaki ebből lakáshitel + gyerek mellett kigazdálkodni havi 10.000 Ft-ot játékra (pedig azért egy hónap alatt végignyomok legalább egy játékot...)!