dez#36
Persze, Ft-ban többet esik. De, meg lehet várni azt a 2 hónapot, hogy a legelső megjelenés extramagas ára kicsit lejjebb menjen, és beálljon egy stabilabb pályára, és akkor megvenni. (Tehát itt már nem 150e-ről beszélünk.) Ettől kezdve 1 év múlva még el lehet adni ár-50e körül. Hozzátéve ezt a kb. 50e-t újra meg lehet venni a csúcsot (szintén kivárva azt a 2 hónapot).
Ez nem épp 150e ráfordítás évente...
Ehhez képest, én pl. kb. 2 éve 50e-ért vettem egy 9600XT-t, és egy évvel később már csak kb. 25e-ért tudtam volna eladni.
Az 50e csak 25e-rel több, mint a második esetben említett 25e... (Amennyit hozzátéve újra vehettem volna egy új középkat.-ot)
"(a képernyő felbontását meg nem javítja a vidkari)"
Ezen nem tudom, mit értesz. Mindenesetre az LCD monitorokat a natív bontásikban ésszerű használni, különben homályos. Engem zavar. 17"-19"-esnél ez ugyebár az 1280-as bontás.
"6600GT jobban teljesít mint a 9800pro (128 bites mem ide vagy 256 oda)"
Miért nem teszed hozzá, hogy 1280 alatti bontásban? Mert ezen (+AA+AF), és fölötte rohamosan kezd esni, mert beleütközik a memsávszélbe. HDR-rel főleg (mert ha már van, akkor szeretném használni is).
"Kiváncsi vagyok mi fogja meg a 6600gt -t úgy hogy 10 fps alá esik ..."
Nem ritkaság ez. Komolyabb kártyákkal is előfordul adott pontokon pillanatnyi erős esés, persze nem ennyire. Ma már nem keresem ki, hol láttam.