Feck#327
Reszkess Real! Ha ilyen gyenge játékot hoznak az El Madrigal-ba a srácok, mint a Mallorca ellen, komoly sanszunk van egy győzelemre!! Igazából nem értem ezt a helyzetet: Nem tudom ezelőtt milyen színvonalat hoztak a spanyol bajnokik, én kb fél éve tudom figyelemmel kisérni többekközt a Primera Division-t, de egyszerűen nézhetetlenül gyengék a találkozók, tisztelet annak a nagyon kevés kivételnek... A gól is kevés, folyamatos szabálytalanságok és pontatlan labdák jellemeznek 1-1 mérkőzést, tiszta anti-foci! A nagyobb csapatok sem teszik oda magukat, beállnak biztosnsági focira, szinte csak kontrákra épít mindenki, vagy egy esetleges gól után csakis a védekezés, mert elég az egygólos előny...
Nem is kívánom tovább taglalni, még ilyen játék alapján is, számomra csak a győzelem az elfogadható eredmény! Miért is ne? Egy kis szerencse, és a jó védelem sokat segíthet, hisz az ellenfél csapatában is hús-vér emberek játszanak, ugyanúgy verhetők, mint bárki más! A másik, hogy el kéne csípni minimum egy 6. helyet szezon végén, mert gyalázat, hogy nemzetközi porondon nem szerepel a csapat egy BL-elődöntő után...