• pemga
    A legtöbb szolgáltató kismillió címet enged regisztrálni. És ki mondta, hogy annak a mailcímnek nem egy zombigépen kéne bepottyannia...

A dinamikus dns-ről legtöbben nem is tudják, hogy dinamikus. Ugyanis BÁRMILYEN com/hu/akármit regisztrálhatsz rá, csak a harmad-szintűek vannak ingyen. Tehát pl. a nagyspammer.com -ot is regisztrálhatod, majd valamelyik dinamikus szolgáltatót kéred meg, hogy a címet tartsa karban neked.

Nonono, jelenleg csak az MS címekre nem tudnak küldeni. Ugyanis ezt semmilyen szabványügyi hivatal, fórum, vagy bármi nem hagyta jóvá. Tehát csak és kizárólag az fogja alkalmazni, aki akarja (és megveszi / lefejleszti a modulját hozzá) A cikkben említik is, hogy kicsit ledöbbentek, hogy egy még specifikáció szinten sem teljesen meglevő valamit állítottak élesbe...

A 95% az milyen nyelven van? Mert ha nem-angol akkor megértem. Ami nekem be szokott csúszni az spanyol (canalmail), magyarokat már elég jól viszi (poén, mert levlistákból kiszűri ami engem nagyon nem érdekel :)). Igaz, én a vírusos leveleket is spam-nek kezelem és számolom. Ha érdekel megkérdezem, hogy nálunk egyel nagyobb méretekben (kb 4-500 user) mekkora pontosságot tudtak vele elérni.