Cloner#45
yah! nemtom mi a szarnak baxattnak megint mindenkit ezzel... naponta kb 200 csávót lövök le cod-ban, diabloban szörnyeket hentelek, wow-ban hordásokat meg vadállatokat csapok le... és életemben egyszer sem vertem meg senkit, jókis fiú vagyok aki segit a házimunkában... nemdrogozok, nemcigizek... csak gépezek...
Emlékem volt valami ilyen buzi film hogy a fater féltette e gyerekét a cs miatt ugyhogy elment a fiával meg a haverjaival egy cs versenyre... a Végén valami olyan lett belőle hogy nemtartja hülyeségnek mert csapatjáték stb. van benne... Jó, én nembirom a manhuntokat meg ilyeneket, mert egyszerüen nemszeretem a vérfürdőt vérfürdővel, de elvileg még csak nem is gta-zhatnék... itt szimplán arról van szó, hogy semmi gond nincs ezzel akkor ha a papa is cs-zik, a mama meg nagy starcraft fan... csak kicsit költséget 2+ gépet üzemeltetni egyébként volt valami ilyen hogy amerikában két gyerek összeveszett mert hogy kiakartak egy ujjátékot próbálni... az egyik el is döntötte, fejbelőtte a másikat... persze jött megint a botrány... azt bezzeg ide haza a cikkekben elfelejtették leirni hogy a másik srác és már a kést szorongatta, és hogy mind a ketten már többször is voltak előzetesben... itt nem a játék volt az egyetlen indok, egyszerüen csak az életmódukat folytatták
Megjegyzés: a próblémó csak azzal a gyerekkel (vagy felnőttel) van akinek agyi próblémái vannak, mert az télleg átviszi a dolgot a való világba... egy egészséges ember képes szétválasztani a két dolgot... ennyi... (najó talán még IQ kérdése is... )