• irkab1rka
    Arty, a felhasználók 98%-a idejének 98%-ban passziánszt futtat, nekik a gép is felesleges, vegyél nekik 2 doboz römikártyát oszt jóvan :)
    mivel nekem fejlesztés közben megy a film, és amikor elindítom az alkalmazást akkor sem állítom le, és mivel erősen több szálú alkalmazást fejlesztek (a szerver is futtat pár szálat, és a kliens sem fukarkodik velük - hál istennek a db legalább más gépen van), talán beláthatod, hogy nekem, meg mindazoknak, akik ilyesmivel foglalkoznak, azokat biztos nem érinti hátrányosan ez a többmagos dolog.
    A homeuser meg ugye a háttérben dcpp, előtérben cs, és sajnos időközben megállítja a virtualdubot, mert ugye mindent nem lehet egyszerre.
    Azt sem kéne szem elől tévesztened, hogy a userek 99%-a szerverekhez fordul az adatért, ha mondjuk reggel böngészt nyit, szóval talán kicsit érinti őket a dolog, márpedig ha nem cache-elt content managementről beszélünk, hanem adatbázis használatról is (ne adj isten google), ahol le kell tolni pár rendezést meg search-öt a szerveren, akkor talán talán az egyszálúság iciri picirit lassít a user életén, nem? És itt most erősen az otthoni internet véglényről beszélünk ugye?
    Azt hiszem te a kocsmás részen kicsit megsértődtél bocsánat, de eredetileg neked a tanulós részt szántam. De látom, pédául angolul tudsz idézni. Segítek jó: a "have 8 (up from 6) vertex pipelines" az arra vonatkozik, hogy párhuzamosan dolgozik a GPU. Most megyek és megkeresem, hogy anno, mikor bejött a második pipeline és róla a cikk, akkor biztos irtál a fórumba, hogy mekkora hülyeség még egy pipeline, hiszen kinek van arra szüksége. Vagy ne keressem?? :)))))
    "Ami a nagygépes rendszerekben igény, arra az otthoni felhasználónak általában nincs szüksége."
    Tudod mit, tanuld meg, hogy hogy működik a 16 bites alrendszer meg a virtualizáció, jó? Vannak róla szép tankönyvek, nyisd, ki, kezdjél el olvasni. Képek is vannak benne :DDD És ha még nem hallottál a 16 bites driverekről (remélem az utolsót is kidobták végre), akkor nem igazán érdemes folytatnunk ezt a beszélgetést, ugye?

Asysoft: a próféta beszét belőled:
    http://www.sg.hu/cikkek/40042