• FTeR
    5. azt mondod, ha a dell fószer saját pénzből támogatja, tehát semmi köze a céghez. utána meg azt mondod, h valszeg azé támogatja, mert jó az üzletnek. erre írtam.

7. nekem mind1

8. a disztribek saját oldalára gondoltam, az hogy 1 helyen összegyűjtik és letölthető az egy dolog. az elvekről beszélek. nem is mondom azt sem, h minden disztrib ilyen.

+. pl vegyük a dc-t. jó példa mert sok változata van és igazán kisüzemben 1 fószer munkája.
    elkészűlt 1 program ami bizonyos szemléleteket betartva működik, erre rendre megjelentek olyan változaok amik megkerülik ezt. nem véletlen az sem, h egyes hubok tiltanak egyes változatokat, de erre meg ott vannak olyanok, amik becsapják a szervert.
    tehát itt egy program aminek rengeteg olyan változata van amit valszeg az eredeti szerzőn nem véletlenűl nem úgy akart. hiába van ott valahol az aboutban, h eredetileg az övé...
    másrészt, itt egy program amit sokan használnak, őmeg semmi pénzt nem lát belőle (szinte, paypal rlz) és nagyvállalatok sem támogatják.