SpeakBoard szöveg felolvasó program
-
mambodp #129 A hordozható SpeakBoard verziót semmilyen kompatibilitási beállítással nem tudom futtatni Win 7 en. A következőt írja ki a részletes hiba jelentésben.
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: SpeakBoard.exe
Alkalmazásverzió: 1.0.0.8
Alkalmazás időbélyegzője: 42079098
Hiba – modul neve: StackHash_199c
Hiba – modul verziója: 0.0.0.0
Hiba – modul időbélyegzője: 00000000
Kivételkód: c00000fd
Kivétel – eltolás: 00b7dd2b
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.768.3
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 199c
További információk 2: 199cc907df8a4654c8ebf31545ec3b64
További információk 3: ac93
További információk 4: ac932fb721b478be6e53cf5b63cba0e7
Próbálkoztam a ccleaner + Advanced System Care tisztítással a megadott instrukciók alapján, de továbbra sem indul el a telepítendő verzió. (Első telepítéskor futott rendesen a napok vissza számlálásával, de addig-addig próbálkoztam a Crackekkel amíg eltűnt az alsó ikonsorból a gomb amivel vezényelni lehet a programot a napokat továbbra is vissza számolja.
Próbálkoztam a regedit ben talált SpeakBoard fájlok kitörlésével, itt azonban van egy file amit nem tudok törölni. „SpeachTechonlogy- alapértelmezett REG_SZ (nem beállított érték) ha törölni akarom, azt írja ki „nem lehet törölni az összes megadott azonosítót.”
Próbálkoztam Windows XP móddal, de nem engedi a Windows Virtualizációt a rendszer a Win 7 Home Professional-on amit a géphez adtak (ez a funkció csak Professional vagy Ultimate Win 7 en működik én viszont nem szívesen dúrom le a legális op rendszeremet a driverekkel együtt és installálok egy másik rendszert azzal a veszéllyel, hogy talán úgy sem fut a SpeakBoard hordozható verzió.
Azért érdekes számomra ez a progi mert ennek a legjobb a felhasználói felülete és automatikusan beszívja az összes többi text to speech progi nyelvezetét, ami még a gépen van. Nagyon jó segédeszköz többnyelvű munkához vagy nyelvtanuláshoz a többi progi nem teszi lehetővé, hogy mást csináljak a gépen miközben felolvastatok :(
Esszenciális számomra ez a program. Tudnátok ajánlani valami megoldást?