• Indestructible
    #104
    ezzel szemben, szerintem jézus az első forradalmár, és azt akarta megmutatni, hogy milyen hibákba lehet bele esni ha az ember elérte a testi szellemi tökéletességet, és ezt a "virust", "protokolt" szabadjára akarja engedni, tehát segíteni akar, így, nem akarta az itteneni földi halálunkat, azt akarta hogy minél teljesebb életet éljünk, és okoljunk az ő példáján, miközben a "szívünket'' ill. az ő példáját követjük a szeretet ösvényén, mindannyian lehetnénk jézusok.. igazából sokkal durvábban bele kéne mászni minden ember kezdeménynek jézus életébe, aztán azokéba akik hasonló uton jártak, aztán kielemezni azt ahogyan egy amerikai tenné, és nem elkövetni ugyanazokat a "hibákat".

    ill, "lehet" nem is hibázott "kész akarva,azaz nem a kor felkészültségéhez mérten közszerepelt", azért vállalta be ezt a mártir szerepet, mert ezek után ugy gondolta, hogy ha lesz valaha követője, ő már nem juthat erre a sorsra, hisza világ okult belőle, erre lenne előkészítés a az amit az első bekezdésben írtam.

    a végső cél isten országának a földre hozatala lehet, mint pl, Star Trek, Enterprise sorozat, 4. évad, egy másik dimenzió győztes civilizációja terreformálja a mi párhuzamos vagy tudom is én milyen univerzumunkat, hogy számukra is élhető legyen, jézus egy nagy invázió előkészítője, persze remélehetőleg jó szándékú, hisz azt akarta hgoy a maximumot hozzuk ki magunkból és ha jól végig gondoljuk, amit én még csak intuitive tettem meg, tökéletes a logikája!+++

    bocsa a tautologikus és pontatlan stílus miatt, remélem kihámozható a lényeg