• FTeR
    "Aha, szal, számodra egy kutya a M$ SUXX, és a rendesen kifejtett vélemény."
    nem, de a rendesen kifejtett vélemény és a á ez m$ termék akkor biztos rossz között is van, meg a minek strapálja magát m$ amikor ez meg ez van. -> már megin szemétkedik. az ilyen m$ suxx tő mondatú hozzászólásokat ignoálni szoktam, nem erről beszéltem, ne erőltesd.

"Én csak a saját nevemben beszélek"
    te írtad lejjebb ()-ben, h nemcsak téged "vádollak".

"Én nem utálom csipőből, divatból."
    divatból talán nem, de nem hagynál ki 1 alkalmat sem, h le fújd.

"Amikor ezt megtiltották [...]"
    én úgy tdom, h olyan szerződést kötöttek, h ne érje meg más os-t telepíteni, de tíltani nem tíltották. és én nem érzem a kettő egyenértékűnek.

"az illegális szerződéskötések"
    maximum nem 100% fer, de nem illegális, az illegális autómatikusan érvénytelen lenne.

"[..]amiga[..]"
    nem vonon kétségbe, azt az egyenes következtetést vonom kétségbe, h ha most is rendesen lennének, akkor jobbak lennének.

"Intel és az AMD"
    intel kb m$ még dúrvább szerződésekkel, de amd jött 1 jó termékkel és szerződés ide vagy oda mostanra komoly konkurenciát jelent. így kell csináéni, nem sopánkodni, h szemét m$.

"Pedig olyan egyszerű. (Bár nem pont így következik.) Most tényleg írjam le?"
    igen, léci. pont erre lennék kíváncsi.

"Hát azt, hogy a MS mit hogyan csinált (a színfalak mögött)."
    tudom mit csinált, csak én nem találom annyira szörnyűnek.

"Vannak azért olyan dolgok, amik alapján tárgyilagosan megítélhető."
    sztem elég nehéz tárgyilagosnak lenni, egy olyan felvetés következtében, h biztosan úgy lenne ha lenne.