FTeR#105
1. te aközé a 4-5 ember közé tartozol, akik nem hagynának ki 1 alkalmat se, h 1 m$ hírbe beírják, h az m$ már megin szemét. én ezt szídásnak hívom.
lehet, lassan paranoiás lettem, mert most már többen azt mondjátok, h nincs is bajotok az m$ssel, és tullképpen szeretitek is. (nem te mielőtt belekötnél - csak majdnem)
2. ez természetes.
3. most fáradt vagyok, ahhoz h visszanézzem mire írtam pontosan, meg legelösszőr. de mér, szted linux sanyarú sorsáról nem m$ tehet?
3,5. ezt a részt nem értem. ti mondogatjázok, h ms tönkreteszi a jó kezdeményezéseket a saját cuccaival...
4. nem különösebben érdekel semmi, tisztában vagyok vele, h mi volt az amiga. most is van vmi "infúziós" életbentartás, ugyan úgy mint beosra.
egyébként úgy C=64 hajnalán kapcsolódtam be az áramba, de csak szigorúan felhasználóként.
5. nem úgy értettem, h konkrétan leírtad, h hülye. csak a reagálásaiddal "finoman érezteted".
5,5. ...
6. "nem érzelmi kérdés"
jó. ha mondod.
7. "Azért az a hozzáállás is sántít egy kissé, hogy biztos mindenki pont úgy csinálta volna, mint a MS, ha a helyében lett volna."
kicsit lehet, abból indúltam ki, h minden cég így csinálja.
8. "Mondani nem mondod, de pontosan úgy viselkedsz. Mellesleg nyilvánvalóan nem vagy tisztában az érem rosszabbik oldalával."
igazából én a wint szoktam védeni, nem is értem minek megyek bele a céges vitákba. most utóbbi 2 alkalomban azért, mert kiváncsi vagyok hogy ha m$ nem tetszik mér körkövetkezik, h win szar stb. de ezt már írtam. mire gondolsz az érem másik oldalával?
9. igaz, IBM most a jó fiú, mert linuxot támogatja. kár, h ez nem akkor jutott eszébe, amikor piacra dobta a PC-t.
egyébként ha megnézzük, h pl azt mondod, h linux jobb mint a win és én ezzel nem értek egyet, akkor mér értenék azzal, h az amiga vagy beos jobb lenne, ha lenne? valszeg más az értékrendünk...