FTeR#102
1. arra írtam, h aszontat nem szídod, pedig de. az, h miért teszed ezt, ebből a szempontból nem számít.
2. átlag felhasználó számára csak win van, tudással meg nem rendelkezzik. nincs semmi meglepő.
3. összeesküvést arra mondtam, h m$ tönkretette a régi "nagyokat". meg magvában folytja el minden jót. pedig sztem az egész csak természetes kiválasztódás része és nem a m$ gonoszságának eredménye.
4. a régi szép idők :) a régi dolgok mindig jobbak voltak meg szebbek. egyébként én nem beszélnék gui elterjedésről olyankor amikor maga a szgép sem volt elterjedve. ráadásúl gui alatt sok mindent lehet érteni. ebbe nem megyek bele. lehet neked már az gui amikor ibm pc grafikus üzemmódba kapcsol karakteresről. végülis, definícióba bele fér.
5. neharagudj, de engem is nemegyszer lehülyéztél már nem 1x. fals érv talán félreérthető, legyen inkább szerintem fals következtetés. így talán politikailag is korekkt.
mi lehet az a trauma, ami miatt "nem kedveled" az ms-t? talán szanálták 1 kedvenc rendszeredet? nem szabad ilyen dolgokzhoz érzelmileg kapcsolódni.
nem emlékszem már ki írta egyszer a beos-sal kapcs (talán te?), hogy ha annak sikerűl elterjednie, akkor mennyi vel jobb lenne, mert m$-sel ellentétben ők másokra hagyták volna az alkalmazások fejlesztését és ők csak a szűk os fejlesztéssel foglakoztak volna meg hasonlók. azért ez elég naív elképzelés. ez a gond a régi cuccokkal is. lehet nosztalgiázni, h milyen jó volt és milyen szép is lenne a lenne, meg biztos így meg úgy csinálnák, nem pedig úgy mint m$. de ebből nem kéne messzemenő következtetéseket levonni.
(nyomozásokról meg annyit, h én nem montam, h m$ makulátlan, de nem is ő a felelős minden rosszért. intelt se szereted biztos, sőt IBMet sem...)