De. Lehet, hogy jobban (+ régebb óta) ismerem őket?
"asszem én nem ebbe súlycsoportba tartozom. kicsit meg is bántódtam."
Ezt természetesen nem rád értettem! Csak - mint már itt is láttunk ilyet - az átlagember ilyesmiket gondol róluk. [ja, egyébként az a "ha" "meg" akart lenni. :p]
"énszerintem éppen pl te vagy aaz aki belelát összesküvéseket a dolgokba."
Már leírtam, hogy az nem összeesküvés, egyszerűen egy spontán dolog. Vagy szerinted tök véletlen, hogy az EU a Linux felé tendál? Ugye ezt meg te nem hiszed.
"(de a példára reagálva, nem ő találta ki, de ő terjeztette el és egyáltalán nem biztos, h annak aki kitalálta sikerűlt volna ez.)"
Erről már korábban volt szó, és az a helyzet, hogy pl. az Amiga, Atari gépek millió othonban voltak ott, és már azokon is ablakos GUI volt (még jobb is, mint a Windowsé). Az OS/2 is GUI-s volt, és még sorolhatnánk. Egyszerűen nem igaz, hogy a MS-nak köszönhetjük a GUI elterjedését. Ha ők nem térnek át arra, most sehol sem lennének, és más terjesztette volna el. Tehát, olyasmiért ne dícsérjük, ami nem rajtuk múlt, hanem törvényszerű volt.
"mindenkinek szíve joga azt útálni akit akar. csak ne próbáld fals érvekkel alátámasztani és lehülyézni azt aki másképp gondolja."
Én nem hülyéztem le senkit. Az meg kimondottan hazugság, hogy fals érvekkel támasztanám alá, miért lehet neheztelni rájuk. Ezen a ponton én befejeztem a veled való vitát. (Nyomozások egyértelműen felderítették az illegális módszereiket, és bírósági döntések tiltották el őket ezek további alkalmazásától. Sajnos pár cég számára már későn. És még egy csomó mindent lehetne írni.)