• nenad
    #76
    a torott labu ember hiaba probal futni. Ha meggyogyul automatikusan kepesse valik arra hogy fusson...

    Az idegrendszerben felgyulemlett stresszek okozzak az hogy valaki 'rossz' Ha valaki megszabadul a stressztol nyilvanvalo hogy mashogy fog viselkedni. Egyertelmu az is, hogy ha valaki nem helyesen cselekszik, az azonnal stressz felhalmozodasahoz vezet.., szoval a ketto egymas fuggvenye vmilyen szinten.. Nyilvanvalo az is hogy ha valamilyen szinten torekszel a jora elorevisz, de messze nem vegig... Es mivel a vilag allandoan valtozik hamar tulnosz a dogmaidbol, es olyan megoldast kell talalnod ami a problemat gyokerenel oldja meg (stressz feloldasa).

    ez a "tudatossag"olyan mintha amikor a fa beteg,s te elkezded a fa leveleit leporolni es a fa leveleit ontozni. A Problemat legegyszerubben ugy oldhatod meg ha a gyokeret gondozod. A fa felszivja a nedvesseget es midenhova eljuttatja. Azaz ha az ember "gyokerenel" egeszseges es tiszta, es az osszes "vezetek" tiszta, kizart hogy ne helyesen cselekdjen, miert is? Mert ez csak stresszmentesen lehet, azaz teljes osszhangaban a termeszettel.. Es ez az alapveto vegcelja a meditacionak es a vallasnak is.

    Egyebkent ezt a "vicces" dolgot tobb mint 700 kutatas tamasztja ala korulbelul 250 fuggetlen kutatointezetbol ahol valaha is vizsgaltak a streszt es annak hatasait...

    Egyebkent az hogy bunkosagot is belekversz csak magadat minosited vele, azaz semmit sem ernek a dogmaid. Csak kepmutatas az egesz. Sajnos.